Aseara am facut primele probe cu noile modificari insa nu sunt multumit de motor...nu trage deloc cum ar trebui si banuiesc ca softul ar fi de vina...blocantul 3.25 a facut diferenta in bine si de el sunt multumit.
Deci:
VS E30 3.5 0-1 (m-a ucis la treapta a treia

...a disparut de langa mine unde abia ce-mi faceam sperante ca stau langa el pentru ca la primele 2 trepte eram egali

)
VS E30 2.5 12V 1-0 (unde inainte stateam bara la bara si castiga cine pleca mai bine acum cu blocantul 3.25 l-am dat cu o jumatate de masina)
La a doua incercare am ratat a 2-a si Jakal s-a oprit si el nemaiavand rost sa continue cursa fiind castigata fara probleme.
VS BX 1.9 Turbo 1-0 (cred ca nu-i tragea masina prea bine avand in vedere distanta pe care i-am dat-o)
VS E30 2.5 12V 1-0 (Tot o jumatate de masina dar de data asta cu Madalin la volan care a vrut sa vada exact diferentele intre masinile noastre....si mi-a confirmat ca motorul meu nu trage cum ar trebui)
Per total o seara frumoasa ca de obicei cu caterinca maxima cu gasca de nebuni de la Ploiesti, Campina si Targoviste