Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 06-11-09, 23:04   #61
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: E30 - {ursuletz}

Quote:
Originally Posted by skoda boy View Post
Pun pariu ca omul confunda slickurile cu, cauciucurile cu "balon" mic :d Bafta
deci sincer ....vreau ceva sa arate bine ..cai slick ca nui ..nu conteaza sa dea bine ......si ori cum era o idee .....da na ....
albatros is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 23:06   #62
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by albatros View Post
da cate odata ..mai ziceam ca mam plicti de ia si in fiecare zi dimineatza eram la ia pana seara ..daca ploua eu stateam la ia ..era firg ma inbracam si munceam la ia ....dar nu am fost singur fratele meu e si el pasionat de aceeasi chestie de masini si de BMW .....da cand vad finalu nu mai conteaza frig/ploaie......etc
app a primit si antifon .... ca am dat tou afara si a fost pregatita ..frumos si pe sub masina ..dar si in masina .....si ceasu acela cu //M imi place la nebunie .....
NOU-BMW-E39..2,5TDS

https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...39-2-5tds.html

Service / ITP (auto&moto) /Diagnoza auto
Old 06-11-09, 23:10   #63
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Mai te tachineaza lumea, mai glumeste Nu te supara, bucura-te de masina ca e o bijuterie! Multi ar vrea sa aiba asa ceva Ca sa te bucuri de placerea de a conduce nu e nevoie sa ai sute de cai. Daca te simti bine in masina, ce rost mai are sa asculti ce zic altii?
banzay is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 23:28   #64
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by banzay View Post
Mai te tachineaza lumea, mai glumeste Nu te supara, bucura-te de masina ca e o bijuterie! Multi ar vrea sa aiba asa ceva Ca sa te bucuri de placerea de a conduce nu e nevoie sa ai sute de cai. Daca te simti bine in masina, ce rost mai are sa asculti ce zic altii?
da nu ma supar sau ceva de gen dar nu inteleg care e faza cu el cai motorina ...ce asta il face mai slab ?? adika uni rad de el cai D da nu zic dc ..sa argumenteze .....adica nu sa zic haha 2,4 D ..ce jeg ..are 86 de cai ,.....si ce daca ...daca ei urs casa il rupi in drift si astea .... e rau .. adika ei un clasic casa il strici ... bagi bani in el care nimeni nu tii da ...eu is mandru de ia ..si o apr ..cad vad "experti dinastea"adica pun ce vreau pe ia ce arata bine ...eu am postat aicia pt parari ..nu oblig pe nimeni sa citeasca sau ceva .... in fine ..mersi fain de vb frumoase ..zise ...
Old 06-11-09, 23:31   #65
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

off topic 1 : cati ani ai?
off topic 2 :cu cine ai facut limba romana?
on topic 1 :am vazut ca te intereseaza sa achizitionezi niste slick-uri......totusi nu inteleg de ce. poti detalia te rog?
on topic 2 :felicitari pentru munca depusa
Old 06-11-09, 23:37   #66
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport View Post
off topic 1 : cati ani ai?
off topic 2 :cu cine ai facut limba romana?
on topic 1 :am vazut ca te intereseaza sa achizitionezi niste slick-uri......totusi nu inteleg de ce. poti detalia te rog?
on topic 2 :felicitari pentru munca depusa
1.am 18 ani
2- am zis mai sus eu ma grabesc la posturi ....is mai grabit de felu meu si mai scapa cate o litera ...SCUZEE ....
3-am zis asa ca idee...nam zis ca de maine gata ....imi pun ..am zis ca pun asa sa dea bine nu stiu ...era o idee ...
4-Multumesc!
Old 06-11-09, 23:54   #67
TheFasterMan
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

TheFasterMan's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[VW]
[DACIA]
[4Rally]

salut!!!dupa cum ti`a zis si bmw_motorsport....incearca sa scrii cat mai corect,indiferent ca te grabesti sau nu,citind tot topicul tau,au fost momente in care nu intelegeam ce incerci sa zici,pe viitor...daca chiar vrei postezi ceva aici,sa scrii...fa acest lucru fara sa te mai grabesti.Altceva de zis,sunt 5 pagini unde nu vad nimic concret....pare a fii o discutie pe messenger,foloseste pm-ul.si ca sa fiu on topic....imi place masina ta,arata foarte bine,chiar ma bucura faptul ca ai avut tupeul sa te "bagi" in el si sper ca nu te opresti aici.Numai bine!!!
Old 07-11-09, 00:01   #68
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by TheFasterMan View Post
salut!!!dupa cum ti`a zis si bmw_motorsport....incearca sa scrii cat mai corect,indiferent ca te grabesti sau nu,citind tot topicul tau,au fost momente in care nu intelegeam ce incerci sa zici,pe viitor...daca chiar vrei postezi ceva aici,sa scrii...fa acest lucru fara sa te mai grabesti.Altceva de zis,sunt 5 pagini unde nu vad nimic concret....pare a fii o discutie pe messenger,foloseste pm-ul.si ca sa fiu on topic....imi place masina ta,arata foarte bine,chiar ma bucura faptul ca ai avut tupeul sa te "bagi" in el si sper ca nu te opresti aici.Numai bine!!!
multumesc! ....pai cu povestea de mess daca oameni ma intreaba ....eu raspund........dar voi tine cont ......
Old 07-11-09, 01:46   #69
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
da nu ma supar sau ceva de gen dar nu inteleg care e faza cu el cai motorina ...ce asta il face mai slab ?? adika uni rad de el cai D da nu zic dc ..sa argumenteze .....adica nu sa zic haha 2,4 D ..ce jeg ..are 86 de cai ,.....si ce daca ...daca ei urs casa il rupi in drift si astea .... e rau .. adika ei un clasic casa il strici ... bagi bani in el care nimeni nu tii da ...eu is mandru de ia ..si o apr ..cad vad "experti dinastea"adica pun ce vreau pe ia ce arata bine ...eu am postat aicia pt parari ..nu oblig pe nimeni sa citeasca sau ceva .... in fine ..mersi fain de vb frumoase ..zise ...
nu rade nimeni....pe linga ursu galben mai am si eu un 2,4D.....dar chiar nu are rost sa ii pui slikuri.....chiar nu ai ce face cu ele.....

bafta in continuare.......

contact 0766-671407
jakal is offline   Reply With Quote
Old 07-11-09, 03:07   #70
Gyo*TDS

Stage 5

Gyo*TDS's Avatar

lumea vrea sa zica,ca daca nu e benzinar,nu mai e urs...
apropo cam cat ti-a luat sa aduci ursu` in starea actuala?aproximatix
Gyo*TDS is offline   Reply With Quote
Old 07-11-09, 07:43   #71
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Gyo*TDS View Post
lumea vrea sa zica,ca daca nu e benzinar,nu mai e urs...
apropo cam cat ti-a luat sa aduci ursu` in starea actuala?aproximatix
poi sincer nu stiu find ca am cumparat ce a fost nevoie au fost bani am cumparat.dar asa informativ nu stiu ce sa zic vro mie de euro omie si unpic nu stiu sigur .si apropo cum adica daca nu e benzinar nu e urs . asta e penibil!......daca iti place cu adevarat e30 nu conteaza ca merge pe motorina sau pe benzina este e30 un clasic .in fine .....
Old 07-11-09, 07:51   #72
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
nu rade nimeni....pe linga ursu galben mai am si eu un 2,4D.....dar chiar nu are rost sa ii pui slikuri.....chiar nu ai ce face cu ele.....

bafta in continuare.......
era o idee cu slikuri*le ,nam zis ca chiar voi pune pe ia e o idee ..
Old 07-11-09, 08:53   #73
silviu_dodo

Stage 3

silviu_dodo's Avatar

Quote:
era o idee cu slikuri*le ,nam zis ca chiar voi pune pe ia e o idee ..
. Man lasa slickurile ca vorba altora la 86 de caluti nu ai nevoie si asta o stiu ca si eu tot atatia am ,daca or mai fii atatia dupa 24 anisori.Noi putem lucra mai mult la interior si exterior si daca iti permiti o schimbare de motor poti sa te consideri fericit eu unul nu mi-o permit din alte motive care o sa ti le spun pe mess cand mai vb. In rest ....bafta cu proiectul tau si fa si tu cumva sa nu mai mananci literele alea sau verifica de 2 ori cand postezi ca sa nu mai fie discutii. SILVIU.
Old 07-11-09, 10:06   #74
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Cateva poze din timpu lucrari......sunt si poze mai recente dar marea parte sunt din timpu lucrari ..aaa si cesu cu //M-3 e cel mai frumos ...mai ales ca se aprinde albastru :d.....si litrometru nu avea ca avea pompa mecanica dar punandui pompa electrica si 2 injectoare asistate electric a primit si litrometru ........astept pareri .....
DECI dragi mei colegi de forum gata am prins ideea cu slikurile haideti sa revenim .deci gata cu slikurile ......asta e masina voi vedea cei fac pe vitor....dar de moment asta e.casa explic unpic slikurile au fost o idee , motoru NU*L VOI SCHIMBA NICIODATA va intrebati de ce ?...pentru ca sunt multumit de el isi face treaba. in cel mai fericit caz osa mai imi achizitionez un e30 cu motor benzina si apoi pe acela il voi chinui,dar de ista ma duare inima sal modific sai pun benzina pe el. sper ca mam facut inteles.

Multumesc!
Old 07-11-09, 15:44   #75
hohlotto

Stage 5

hohlotto's Avatar

frumos ursul.cat despre motor eu zic ca nu conteaza pe ce merge motorina sau benzina.tot ce conteaza e ca inca un inpatimit al bmw-ului e30 isi vede visul inplinit,adica masina la care viseaza poate de cand se stie.conteaza ca inca un urs a revenit pe sosele in stare f buna.
hohlotto is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -