![]() |
E30 - {ursuletz}
5 Attachment(s)
Buna sunt cam nou pe aicia............asta este masina mea un bmw e30 din 87*si este un 2,4D. Masina nu arata foarte bine cand am cumparat-o dar cu multa munca si rabdare ma apropri de sfarsit sau cel putin asa imi place sa cred ca un e30 nu are sfarsit.:???:
......Dotarii.......... -geamuri electrice -oglinzi electrice -piele -trapa pe 2 nivele cand am cumparat-o era totu mecanic la ia pompa de injectie etc......eu acuma am adus ceva mai nou pe ia, iam schimbat instalatia electrica in totalitate pompa de injectie electrica si tot ce tine de reglaje este electric,masina a mai primit arcuri sport,eleronu de cauciuc, un inplant audio care inca este in lucru ,are jante pe 15*....cam atat imi vine in minte acuma osa pun si cateva poze inainte si dupa modificari. |
Re: Bmw e30 {ursuletz}
frumoas ursu,se vede ca esti pe drumu cel bun...dar mai sunt cateva lucruri de pus la punct
multa bafta si sa ne ti la curent cu modificarile |
arata bine masina .. :) .. nu ai de gand sa ii schimbi motorizarea ?:)
|
La anii lui arata foarte bine batranul urs, bafta cu proiectul.ce modificari vrei sa-i faci ?:)
|
sal nu e rau ursu si arata bine .
|
2 Attachment(s)
am o buza fata pt tine daca te intereseaza.
|
Quote:
|
NU II SCHIMBI MOTORUL CU UNUL PE BENZINA,UN PIC DE POWER
PT CA DIESEL E LENES RAU SI CAM GALAGIOS (REVERSUL E CA E ECONOMIC ) |
Quote:
|
Quote:
|
SA O INTRETI CAT POTI TU DE BINE , SA AI GRIJA DE EA
ARATA BINE , IMI PLAC URSI INGRIJITI:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
AL MEU ERA JAF CAND L-AM LUAT , MAI AM DE LUCRU LA EL ASA E CU MASINILE MAI VECHI
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning