din pacate ursului nu`i place in apa trap speed`u spune tot...200+ pe uscat in ungaria, iar la ianca 120-130 max...asta e, slickurile lise nu`s ce trebe pt apa da`i bine ca masina e in ordine si functioneaza cum trebe, Felicitari Domy!
Felicitari ptr masina
Pacat de ploaia de afara
mai presus de toate conteaza ca tu sa fii multumit de masina per ansamblu ptr ca sunt convins ca in iarna asta nu va ramane asa
Numai bine si "succesuri" in 2011
salut,
Foarte tare proiectul vostru .. o ambitie de invidiat dar si un buget pe masura.
Nu pot sa nu ma abtin... grila din fata de unde ati comandat-o .. vreau si eu la fel sincer sa fiu
Sambata am facut niste teste din mers cu cea mai rapida masina din romania...eu la 1.05 bar boost (atata e max deocamdata) concluzia:de la 100-120km/h dupa start sare agresiv 1 masina in fata(cred ca datorita 4x4 si ca incarca mai repede ca al meu.mie trebe aprox 1 sec pana cand face boost max,poate si un pic mai mult)si dupa aia cum se vede si pe filme pana la 240-260 imi da incet inca cativa metri.diferenta de viteza este cam 1-2km/h.era destul de rece asfaltul in 3 cand face boost,tot timpul patinam,dar uneori cand a mai recit napoi gumele,sau cand prindeam poate o portiune mai prafuit si in a 4 a.
DOMY