Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-03-06, 09:14   #16
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

Default Re: poze noi cu bmw'ul meu

arata foarte bine masina... iar aleks a punctat foarte corect toate problemele care apar atunci cand pe masina sunt lucruri care nu isi au rostul!

decat spoilerele de CSL eu zic ca ar merge ceva mult mai finut si de efect (pentru ca in fond nu se vrea a fi o masina foarte agresiva fiind diesel)

uite si la ce marefeream ->poze

PS: iar preturile pentru astea sunt mai mult decat OK (si materialul este ABS deci nu il faci praf ca pe fibra)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	E46 side.jpg
Views:	156
Size:	1.16 MB
ID:	79624   Click image for larger version

Name:	E46b backside.jpg
Views:	210
Size:	879.4 KB
ID:	79625   Click image for larger version

Name:	E46b frontside.jpg
Views:	171
Size:	942.3 KB
ID:	79626  

Name:	E46s frontside.jpg
Views:	154
Size:	992.5 KB
ID:	79627   Click image for larger version

Name:	E46s rear.jpg
Views:	199
Size:	442.1 KB
ID:	79628  
Old 27-03-06, 14:13   #17
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

ma'm gandit totusi si la ceva simplut dar mai degraba ma axez pe pachetul m3 csl....ar da mai bine.La neoane am renuntat....stopurile le voi schimba cat mai repede...nu da bine la culoarea masinii.Oricum intentia mea e sa vand masina prin septembrie ...am luat in calcul 3 variante : 320 Z , impreza wrx sau bmw 330xd.Poate va ganditi ca de ce mai investesc in bmw'ul asta daca tot vreau sa'l vand...chestia e ca nu stiu sigur daca chiar vreau sa'l schimb..ma mai gandesc PS: modelul nou de bmw iese din calcul ...e ffff urat..l'as impusca pe cel care la desenat
IonutzMFF is offline  
Old 30-04-06, 21:34   #18
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
Talking aa

ceea ce s'a intamplat la cursa de la cluj a fost nesimtire curata.La categoria la care am picat eu A2 (100-130 cai) am picat cu un golf tdi de 116 cai (in certificat) pe cand el avea 190 cai ....totusi nici eu nu am declarat toti caluti...dar organizarea a fost foarte proasta .Totusi ..acum ca stiu cum stau lucrurile ,data viitoare ma inscriu tot la A2...si voi pregati o mica surpriza.Cupa tot la bmw va ramane ...indiferent de ce au in ele golf'urile si celelalte masini.Nu ne lasam la nimeni ) ).poza e de pe aeroport
Attached Thumbnails

Name:	HPIM9342.JPG
Views:	422
Size:	870.0 KB
ID:	95309  
IonutzMFF is offline  
Old 30-04-06, 21:47   #19
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Ce zici , cand facem si noi o liniuta?
3SGE is offline  
Old 01-05-06, 08:52   #20
AudiPerformance

Stage 5

AudiPerformance's Avatar

nu te intereseaza un set de semnale clare pentru masina? am 2 pe stoc chrome la 250RON setul
AudiPerformance is offline  
Old 01-05-06, 11:50   #21
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
Wink Re: poze noi cu bmw'ul meu

pe celica e motor ai?ala de 2000 sau ala de 1.6? am facut cu un prieten de'al meu ,are celica ca si a ta dar are spoilerele fata spate si eleron albe ,poate sti masina,si ma facut pe 400 m...al lui are 150 cai si motorul de 1.6(sau era de 1.8 nu ma stiu sigur).In iunie mergem mai multi din baia mare la curse,hai si tu daca vrei.In legatura cu liniuta,facem ....oricum ma iei ca inca n'am pus nimic pe ea ...oricum experienta conteaza
IonutzMFF is offline  
Old 01-05-06, 16:32   #22
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Al meu e de 2.0 gti, de 156 de cai. Ala cu celica cu bara alba are sti 1.6 de 106 cai. Tinem legatura! Dupa ce mai lucri un pic la motor ne intalnim.

Last edited by 3SGE; 01-05-06 at 16:35.
3SGE is offline  
Old 01-05-06, 16:48   #23
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

Scoate-ti sigla de M3 de pe ea. Nu prostesti pe nimeni, doar fraierii care cred ca stiu masini si de fapt nu cunosc diferenta dintre un m3 si un 320d.
Ti-am vazut-o parca la aeroport la cluj. Scoate sigla stopurile si eleronu si se face misto masina
Old 01-05-06, 17:22   #24
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

daca te uitai atent nu era nici un ''3'' linga sigla cu m.Mie imi place cum arata ca design....eleronul l'am dat jos astazi dimineata....vreau sa'l vand.Oare as putea puna o turbina mai mare pe masina asta?ceva garret?
IonutzMFF is offline  
Old 01-05-06, 17:22   #25
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

domnnu cu celica... lasa'mi nr tau de telefon
IonutzMFF is offline  
Old 01-05-06, 17:54   #26
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

bine, domnu' cu bemveu' 0727779302
3SGE is offline  
Old 01-05-06, 19:30   #27
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: aa

Quote:
Originally Posted by mm-07-sor
ceea ce s'a intamplat la cursa de la cluj a fost nesimtire curata.La categoria la care am picat eu A2 (100-130 cai) am picat cu un golf tdi de 116 cai (in certificat) pe cand el avea 190 cai ....totusi nici eu nu am declarat toti caluti...dar organizarea a fost foarte proasta .Totusi ..acum ca stiu cum stau lucrurile ,data viitoare ma inscriu tot la A2...si voi pregati o mica surpriza.Cupa tot la bmw va ramane ...indiferent de ce au in ele golf'urile si celelalte masini.Nu ne lasam la nimeni ) ).poza e de pe aeroport
pana la 190 mai are mult ... mai mult de 140 nu cred k avea, are doar cip'u schimbat
ZanDer is offline  
Old 01-05-06, 20:14   #28
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

e posibil...oricum nu a fost prea mult in fata mea .....eu am pierdut intr'a intaia...am lasat pina la 4500 ture si sa cuplat frina de motor :P.Oricum sper sa'mi iau revansa data viitoare.Despre neintelegerea dintre octavia si type'r.Am stat aproape de finish....si clar ca a castigat octavia...totusi trebuiai sa faca si 6 curse de era nevoie sa se lamureasca domnu' akimoto,poate el nu'i invatat sa piarda.Se mai intampla dragilor ...Tot respectul
IonutzMFF is offline  
Old 01-05-06, 22:59   #29
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

Quote:
Originally Posted by mm-07-sor
e posibil...oricum nu a fost prea mult in fata mea .....eu am pierdut intr'a intaia...am lasat pina la 4500 ture si sa cuplat frina de motor :P.Oricum sper sa'mi iau revansa data viitoare.Despre neintelegerea dintre octavia si type'r.Am stat aproape de finish....si clar ca a castigat octavia...totusi trebuiai sa faca si 6 curse de era nevoie sa se lamureasca domnu' akimoto,poate el nu'i invatat sa piarda.Se mai intampla dragilor ...Tot respectul

nu te supara ca iti spun dar esti foarte prost informat....si sunt multe lucruri pe care nu le stii....daca golful ala TDI de la A2 avea 190hp inseamna ca alfa de la A3 sau Leonul de la A3 aveau peste 200+...iar de golful 2 GTI care a castigat la A2 nu mai are rost sa zic cati cai are.....si inca ceva: mai intai invata sa iti conduci masina calumea ca ai pierdut pe mana ta , nu ca masina cealalta ar fi fost mult mai tare....iar despre faza cu Octavia mai bine ai tacea ca nu stii exact ce si cum a fost acolo, Akimoto avea tot dreptul sa fie nervos ,adika aduci si poza facuta la finish in care se vede ca e in fata Honda si spui ca a castigat Octavia, si asa ca fapt divers daca te uitai atent ai fi vazut ca l-a mai batut de 2 ori , dar dupa cum ziceam sunt multe lucruri pe care nu le stii asa ca mai bine nu te-ai baga , asta legat de faza cu Akimoto....singurul lucru in legatura cu care ai avut dreptate e organizarea, care lasa foarte multe de dorit....
Old 02-05-06, 09:36   #30
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

poate e greseala mea ...dar oricum acel golf nu avea ce sa caute in aceea categorie..avea peste 130 cai oricum.Banuiesc ca oricine isi poate spune parerea despre ceea ce s'a intamplat intre civic si skoda nu? asa mi se pare corect.Acum ca stiu cum se procedeaza....data viitoare stiu ce sa fac.Tu ai participat la cursa macar?Daca da...tot respectul
IonutzMFF is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -