BMW 316i E46 Motor 1.9 Benzina 105CP ,An 99" ,168.000KM , Geamuri electrice fata ,Dublu Climatronik, Trapa Electrica Etc....
De vreo 2luni jumate 3 mi-am luat si eu masina la care mi-am dorito de f. mult timp si care imi place la nebunie, cel putin asta care o am eu poate doar pt ca e a mea pare mai diferita decat celelalte care sunt acelasi model

... impecabila masina cu exceptia aripi stanga fata care era ruginita la margine si facuta nu mi-a placut si am schimbato dar se vede dif de culoare si ma enerveaza ca toata lumea cand se uita la ea da a fost lovita aici si imi vine sa ii dau cu ceva in cap

....Tuning nu vreau sa ii fac pt. ca deocamdata sunt satul de la precedenta de zgomot gen tractor si mai stiu eu ce.Jentile imi plac f mult si dupa parerea mea fac toata masina cu toate ca ea e impecabila si nu avea nici o zgarietura cand am luato insa invidiosii mi-au tras o cheie asa de bun venit ca na ei dc nu si eu da....Insa totusi Am In Plan Inele Cromate in bord ,Angel eye's, Xenon,si o cotiera. Pun cateva pozee o sa pun mai multe si cu int maine.B 68 H A Y era primu numar care trb sa il am le-am avut acasa tot dar ala de al nr. a zis ca mai bien mi le da pe astea cu WYP ca nu o sa mai gasesc apar f. greu parerea mea imi placea mai mult HAY