pentru inceput....eu am un jag 4 litri care nu ai ce sa prepari la el.....k nu merge...( si daia vreau un urs sau pisica...
va multumesc pentru sfaturi,da hai sa nu mai vorbim despre asta pentru ca nu e topicul meu....
app.vreau sa i-mi iau si eu un urs sau o pisica care ti se pare mai ok?
dak stiam k vrei pisica!!uite ultima pisica care am avut ii schimbasem motoru,din 316i in 318ti de pe compact da ceva era in neregula cu firele asa k am DAT-O PE DEGEABA,dak stiam era a ta.intra pe profilu meu la poze si vz acolo
dak stiam k vrei pisica!!uite ultima pisica care am avut ii schimbasem motoru,din 316i in 318ti de pe compact da ceva era in neregula cu firele asa k am DAT-O PE DEGEABA,dak stiam era a ta.intra pe profilu meu la poze si vz acolo
ce norocos ala caruia i-ai dato...:X
am vaz pozele era ok......
trebuia sa ii pui motoru inapoi cel de 1.6...
salut.Frumos ursu mai ales ca e 2.5 12V paianjen!AM urmarit ce vorbeati pe thread intre voi si dau dreptate spunand ca ursul nu e pt incepatori mai ales la ce motorizare ai.Eu cu pisica de 1.8 si de-abia o tin apai tu la 2.5.In fine...ideea la BMW_uri nu e asa......daca ai urs e mai tare pt cerce si burn.E total eronat.Uitati-va pe net pe youtube la un cinciar E34 de 2.5 sa vedeti ce face sau la o matza!Si matza e buna pentru drift si pentru cerce doar ca in romania a fost o boala pana acum care se numea urgie de ursuletz!Treburile au inceput sa se schimbe in sensul ca multa lume vinde ursu sa-si ia o matza!A fost timpul lui acuma vine matza!Bafta pe viitor in ce-ti doresti sa faci cu el si astetam poze si filmulete de pe la evenimente.
da pisica am dat-o pe gratis,iar motorul de 316i era distrus,cand am schimbat jentile,mam gandit ca sa fac un burnout cu setul vechi si uite asa am fortato prea tare si o valva a lovit al treiliea piston