Buna ma numesc Flavius,am 23 ani si aceasta este masina mea...momentan....spun momentan deoarece doresc inca un "matz" si de data aceasta un 325 care sa il prepar pe placul meu. Inca nu le am foarte bine cu masinile asa ca o sa mai intreb una alta pe aici si sper sa ne intelegem ok
Momentan achizitionarea noii masini va fi pe undeva prin decembrie sau in cel mai rau caz dupa dec...DAR va voi aduce aminte de aces post si voi reveni cu poze.
Imaginea cu interiorul masinii este facuta chiar la o sapt dupa achizitionarea masinii si se vede la stalpul de la usa portocalie vopseaua deoarece era veche de cand masina. Masina a fost intretinuta ok...a fost pe mana unui francez. Singurele aspecte de care m-am ocupat au fost urmatoarele:
-vopsea noua
-foliat geamuri
-pus huse in interior
-pusa o toba sport care din pacate nu se potrivea perfect si iasa putin in evidenta capatul
-schimbat componentele motorului (moft)...curele,ulei etc
-am inlaturat de pe plafon codita de rechin
iar masina a avut stopuri tuning dar m-a lovit un bou in parcare noaptea la 3 si a trebuit sa le schimb cu cele originale
In mare masina este asa de mers pe unde se poate....bine acuma nici sa nu va ganditi ca ii si off road