Multumesc de aprecieri si de sugestii. Intr-adevar inaltimea e o problema dar cea mai mare problema e interioriul, e de-a dreptul rupt in doua, am incercat eu sa repar bordul ala crapat si... sa spunem ca nu mi-a prea iesit.
In alta ordine de idei... interioriul e cam cea mai scumpa urmatoare investitie (vreau sa ii imbrac tot, fete de usi, plafon, scaune, bancheta, bordul si volanul), restul ar fii chestii destul de marunte... deci imediat dupa interior m-as putea apuca si sa o las pe burta... daca aveti vreun sfat cum sa scap mai ieftin cu asta fara sa iasa un kitch as aprecia.
Jante mai mari nu ii pun, i le voi pune pe cele Alpina care, desi nu sunt, par mai mari. Spoiler-ul ala de pe fata... la fel, nu i-l voi pune, nu s-a pus pe 315, decat pe 323i (poate si pe 320, nu stiu exact) si vreau sa o pastrez cat mai originala desi initial aveam in minte planuri mari de tuning pentru ea... Au ramas mult prea putine masini de genul si alea putine care mai sunt sunt ori rupte in doua ori cu body kit-uri care mai de care mai extreme, fara sa tina cont de linia masinii.
Interesant ar mai fii sa gasesc un Radio vechi... cum avea ea de la mama ei... nu neaparat sa i-l pun acum dar sa il am eu acolo... e vreo 300 si ceva de dolari + taxe unul pe net, poate gasesc ceva pe la dezmembrari (desi nu cred).
Inca o chestie... mai am o toba FK, exact la fel ca asta de pe masina, sunt in mari dubii daca sa o pun sau nu... sugestii?