pai pt inceput poti sa cauti pe forum sunt multi care dezmembreaza ursi..daca ai bani de investit in el sunt n situri cu bodykituri
hai ca io ma pun la culcare,mai vb
e frumusel...si acuma arata bine hai bafta k o sa ai nevoie si un sac plin de $$ + multa rabdare pt ca multi incep sa faca ceva si nu mai termina din pacate.
Am sa urmaresc in continuare proiectul...
Te-am salutat si Bafta inca odata!
ms pentru incurajare,oricum banutii sant acum urmeaza restul.problema este ca nu vreau sa fac din el o masina cu multi cai si ce stiu eu modificari.vreau o masina cat de cat puternica dar sa fie unicat.ce motor sai pun?am unul de pisica 2.0 sau unul de 2.5 6 linie cu cip direct din fabrica?urmeaza geamuri electrice,toba originala si anuarea clantelor si butucului exterior si cand voi gasi bara fata si o vopsea calumea.E cam nasol ptr ca lucrez in paralel cu un porshe 924 asa ca ai dureaza un pic.
Este cineva care mai are 318i din 83-85 cu motor original?am luat un unul in stare jalnica si lipseste releul ptr pompa de benzina si cel de la soc automat numai problema e ca acel destept care le-a luat jos a luat si mufa odata cu ele si acum nu mai sti ordinea firelor, daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator.si o poza cu acele mufe m-ar ajuta
Mersi de sfat,asa o sa fac oricum puntea,planetare+discuri spate sant puse de la pisica acum urmeaza motorul.Cred ca niste cerculete va face si cu motorul de 2.0.
Daca ai nevoie de piese ceva...e cam nasol sa ti le trimit prin posta dar te pot ajuta si eu... daca e lasa-mi un PM cu id-ul si vorbim E un inceput! Bafta cu ursul!