Quote:
Originally Posted by steaua23
Am si eu o curiozitate mare ... vad ca esti din Bucuresti. Ce consum ai strict in oras ? nu ca ar avea mare importanta, dar sunt foarte curios pentru ca exact acelasi model, cu aceeasi motorizare mi-am dorit si eu acum ceva timp, insa nu m-au ajutat finantele.
Cat despre partea cu nasul ... eu l-as lasa cromat. Daca as avea masina asta eu as incepe cu evacuare, eventual suspensie.
Bafta
|
Sal curiosule :P ... ce sa zic Germania - Bucuresti a fost un 10,4 iar in Bucuresti depinde foarte mult de stilul de condus ...
Din ce am observat pana acum ... din pura curiozitate si eu ... ar fi undeva la 17 - 17,5 daca merg asa cum imi place mie

, adica TARE (bine-nteles cu ocolirea gropilor de rigoare), sau 14-14,5 parca daca merg lejer. Oricum nu pot spune ca acesta e consumul fix in oras pentru ca am masina de doar 2 sapt

.
Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu
mai dute in slo......b........z.... gelule...ca tu nu stii sa il vopsesti  ...eu am vopsit nasul cu spray de stopuri frate  si crede-ma ca tine si la jetul de la spalatorie  ....doar la pietricele luate la viteza mare sare vopseaua  ...
iar legat de "evacuare"  ....anuleaza intermediara si trageti o finala "pe direct"  si E GATA  !
TU VINO LA INTALNIREA E 46....DE DUMINICA ASTA...SI VORBIM CUM SA FACEM NASUL  ...
TI-L FAC EU PERSONAL  ...lasa-l pe gelu....magraonu =))))nebunu din munti =)))))care da peste lume pe strada=)))))))
|

tocmai ce m-am intors de la plimbare cu bolidul ... toata ziua am cutreierat Bucurestiul ... m-ai facut sa rad cu postul asta cu gelu magraonu

). Oricum, desi nu am testat varianta cu vopsitul, tind sa ii dau dreptate, plus ca nu as vrea sa vopsesc nasucul asta cromat ... eventual cumpar altul si il tin si pe el ... mai schimb din cand in cand
Ma tot gandesc la evacuarea aia, ca e cam silentioasa masinuta acum. Nu prea am vazut e46 cu evacuarea dubla (stanga - dreapta

) care sa-mi placa...as vrea cumva tobele sa fie mai apropiate dar nu am vazut fustita care sa se potriveasca pe kitul de M tehnic 2 ... daca stiti, sau ati vazut da-ti-mi si mie un link, o poza, orice :P. Mi-a recomandat cineva aici Remus, am vazut cateva modele misto, am vazut ceva si Magnaflow dragutz, pare ca au chiar mai multe modele decat Remus.
Poate as lasa-o si mai jos putin dar cu o suspensie reglabila din masina ... LA BUTON :P
P.S. Mersi frumos de invitatie, as veni cu mare placere la intalnire dar nush sigur daca ajung ... i-am promis duminica asta prietenei mele ... termina cu examenele duminica dimineata

.