Quote:
Originally Posted by DZ1
Misto rau masina, dar trebuie sa ne ocupam sa iei si o bataie )))
|
De la Supra clar iau bataie...dar cu capul sus! Asa ca...problema rezolvata!
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Pana la urma o lasi simpla sau vrei sa o mai vopsesti cumva ?
Felicitari pt masina.
|
Vreau sa-i fac ceva sa para si ea mai fioroasa....pentru intimidarea adversarilor!
Se ocupa Florinel din Valcea de asta!
Quote:
Originally Posted by T@zMania
''mai vedem'',zise orbul
cu start de pe loc 0-400 m eu zic ca sansele sunt de ambele partzi,inclin spre bobi ca e de-al nostru[ploiesti,club]
|
Nu am vazut Supra niciodata....cu start de pe loc...asa ca nu pot sa ma pronuntz....nici eu nu ma laud cu o plecare RACHETA!
Quote:
Originally Posted by Calimero2003
Cred ca raportul hp/kg este in favoarea lui Bobi ... inclin si eu sa cred ca cu start de pe loc MOM`ul o sa aiba un cuvant foarte greu de zis ... stiu un E30 cu motor de M3 E36 turbo (GT42) care a facut pe 402 m cam 9 sec ... cam aceiasi configuratie ca a lui MOM ... asa ca tot ce se poate.
Supra lui Virgil este extrem de tare ... dar pe 402 m are dezavantajul puterii extrem de mari ... dar si asa masina este una de 10 sec .... deci un super adversar.
Sunt convins ca aceasta cursa este una extrem de interesanta ... si inclin sa cred ca E30 va fi castigator pe 402 m ... din mers pierde clar.
|
Eu nu am mashina de 10 secunde pe 400m! nici pe departe.....mai am de lucrat mult la transmisie!