Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
Originally Posted by ulie.cozmi
am si eu o nedumerire cu scaunele astea sport pe coupe,cum se mai urca lumea in spate daca nu se mai rabateaza?? hai bafta si app culoarea chiar e ff beton si mie mi-a captat atentia baga mare in continuare
...ce tare.....crezi ca e masina de familie?......
intra si spate pt ca sint pe sine si se trag in fatza...
dar nu cred ca mai mult de 2 persoane stau in ea ...si asta f. rar....
Dap, am incredere in Dany...am vazut lucrarile facute si la AAP si la alte fiare si e treaba! In plus de asta e si el pasionat si vine si el cu o gramada de idei!
...ce tare.....crezi ca e masina de familie?......
intra si spate pt ca sint pe sine si se trag in fatza...
dar nu cred ca mai mult de 2 persoane stau in ea ...si asta f. rar....
pai stiu ca nu e/sau nu mai e masina de familie,dar ma gandeam k atata timp cat inca a lasat bancheta spate acolo se mai urca cineva. ms oricum de raspuns si scz pt intrebare'...
pai stiu ca nu e/sau nu mai e masina de familie,dar ma gandeam k atata timp cat inca a lasat bancheta spate acolo se mai urca cineva. ms oricum de raspuns si scz pt intrebare'...
Dupa ce o sa monteze rollcage-ul , nu o sa fie loc de bancheta
Am gasit timp sa pun si eu pozele, filmele le trimit lui BOBY ca sa decida daca pot fi postate pe un forum public (avand in vedere ca unele secvente pot fi considerate probe de catre anumite institutii ). Oricum atunci avea doar 0,5 bari si vorba proprietarului "pistol cu apa".