15-01-09, 00:05
|
|
Stage 5
|
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
super tare masinutza.so stapinesti sanatos.
|
|
|
15-01-09, 00:07
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
ms pt aprecieri.....s-a rezolvat cu suspensia...masina e joasa acum....toba e de carbon si se aude f. frumos si de aia nu o schimb,s-au inlocuit jantele tot cu azev 16" acelasi model cu buza polisata.........nu mai are tampoane la arcuri si nu face poc...trosc..sau cum vreti....cred ca am raspuns la toata lumea....nu ma supar pt sfaturi dar fiecare cu gusturile lui....
deci pe marin grigore daca ajunzi ziua si cu bani in buzunar imposibil sa nu plece fara o parte din ei... )
mama ce e acolo de piese.........pffff.....
baieti super de gasca la garajul ala....
|
15-01-09, 00:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
Masina cumva era azi prin Bucuresti .... prin centru in trafic ?
|
|
|
15-01-09, 00:21
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by NWZeu
Masina cumva era azi prin Bucuresti .... prin centru in trafic ?
|
da.....am fost la dany laf cu un prieten sa cumpere un alternator......
|
|
|
15-01-09, 00:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
deci tu erai ..... erai paralel cu mine spre Universitate , sa ai grija de urs, merita
|
|
|
15-01-09, 07:35
|
|
Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by jakal
ms pt aprecieri.....s-a rezolvat cu suspensia...masina e joasa acum....toba e de carbon si se aude f. frumos si de aia nu o schimb,s-au inlocuit jantele tot cu azev 16" acelasi model cu buza polisata.........nu mai are tampoane la arcuri si nu face poc...trosc..sau cum vreti....cred ca am raspuns la toata lumea....nu ma supar pt sfaturi dar fiecare cu gusturile lui....
deci pe marin grigore daca ajunzi ziua si cu bani in buzunar imposibil sa nu plece fara o parte din ei... )
mama ce e acolo de piese.........pffff.....
baieti super de gasca la garajul ala....
|
nu e vb de gusturi, masina e superba. dar alea, chiar dak nu fac poc o sa iti frece arcu de suportul ala si n`o sa`ti placa..rugina, ruperi alea alea. treaba ta. n-au pus nemtii degeaba cauciucul ala acolo doar ca sa`l scoata romanu pt a cobora masina cu 1,5 cm. ma rog e treaba fiecaruia. mai bine taiai putin din spira arcului
Ai grija de ea vere, e sexoasa rau
|
|
|
15-01-09, 09:59
|
|
Stage 3
Member of: [2 Roti]
|
Frumoasa masina ! sa ai grija de ea !
|
|
|
15-01-09, 10:13
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kezzy
nu e vb de gusturi, masina e superba. dar alea, chiar dak nu fac poc o sa iti frece arcu de suportul ala si n`o sa`ti placa..rugina, ruperi alea alea. treaba ta. n-au pus nemtii degeaba cauciucul ala acolo doar ca sa`l scoata romanu pt a cobora masina cu 1,5 cm. ma rog e treaba fiecaruia. mai bine taiai putin din spira arcului
Ai grija de ea vere, e sexoasa rau
|
aici ai dreptate, nu le-au pus ei degeaba.......vedem......vedem poate le pun p-alea de sus inapoi.....
eu nu ma supar daca imi da cineva sfaturi sau nu ii place ceva la masina....nu poti sa faci o masina sa placa tuturor....
sal..........
Last edited by jakal; 15-01-09 at 10:16.
|
|
|
15-01-09, 10:28
|
|
Stage 5
|
Misto masina. Eram paralel cu tine ieri de la Universitate pana la Aviatorilor. Misto si ceasurile cu plasma! Nu prea i-ai dat, m-am laut dupa tine special sa ma uit mai mult la ea.Arata mai bine in realitate decat in poze! Daca mai vi prin Buc si ai timp poate vin si eu sa o vad mai detaliat, imi place!
Spor!
|
16-01-09, 00:33
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
nu i-am dat ca era destul de urat pe jos si nu vroiam sa ma pun de-a latu in fata vreunei masini.......si traficul era destul de aglomerat.......am vrut sa incerc ceva la arcul de triumf dar circulatia nu permitea.......
cred ca maine seara sau sambata vin pe la parcul carol sa mai vorbesc si eu cu baietii p-acolo......si daca gasim o locatie buna ii dam si cerce d-alea )
|
|
|
16-01-09, 14:43
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT] [RENAULT] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
|
|
16-01-09, 14:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jakal
cred ca maine seara sau sambata vin pe la parcul carol sa mai vorbesc si eu cu baietii p-acolo......si daca gasim o locatie buna ii dam si cerce d-alea )
|
Si niste poze sper...
|
|
|
16-01-09, 17:06
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by UNLORD
Si niste poze sper...
|
la noi e vremea nasoala ....a inceput sa ploua ....nush daca mai vin ca ce draq sa faci pe ploaie......
asa arata masina acum cu suspensia spate schimbata....arcuri H&R albastre ,armortizoare KONI.......
trebuie sa fac ceva pe la aripi ca imi ating gumele la denivelari....
|
|
|
17-01-09, 08:55
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
ce sa faci pe ploaie cu un 2.5 12v cu blocant ?
dar vai,cate posibilitati sunt..
|
|
|
17-01-09, 08:58
|
|
Stage 5
|
salut,ti-am dat si mesaj pe privat,au mers amortizoarele pe fata de pe ix?ca erau pe cod de caroserie si din cate stiu eu sunt diferite de urs normal,eu pe IX am avut de urs normal cand am luat-o si nu stateau cum trebuie.
si parerea mea,e sa iti pui tampoanele alea de cauciuc la loc,eu la IX mai bagasem unul ca era pe jos masina ,dar pune-le la loc ca e mai bine.inca nu avem noi strazi de mers pe burta:P
|
|
|
|
|