Quote:
Originally Posted by rwdrulez
Pentru ca nu este M de fabrica in mortii lui ... ce e asa greu de inteles ?
Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ... nu e obligatoriu sa ai N sute de cai daca ai BMW ... si cat despre prostiile tale din cap cu eleronul ... sunt eleroane care nu au pic de forta deportanta ... si daca ai sti cum si de la ce viteze incepe chiar sa functioneze un eleron , nu ai mai comenta aiurea pe aici .
|
SI DACA NU E M " IN MORTII LUI " DE CE PLM VA PUNETI PRAGURI DE M ???? ARE MAI MULTI CAI DACA ARE PRAGURI ??? ISTETZULE !!!!
SI E OBLIGATORIU SA AI SUTE DE CAI SA PUI O EMBLEMA PE EL DESTEPTULE ????
SI DACA NU E DIN FABRICA CE ? IMI TREBUIE LICENTA ???
IAR CU ELERONUL N-AI INTELES NIMIC !!! CREZI CA E NECESAR UN ELERON PE ORICE CAZAN DE 100 DE CAI DE VA PUNETI TOTI ????
AIA NU MAI E TIGANIE ????
MAI USOR CU SUBTILITATILE CA NU INTELEGI NIMIC SI NE CERI TRADUCEREA...
OPRESC TOATE TRENURILE IN LEHLIU GARA SAU DOAR ALEA NON-M ?
APROPO... LEHLIU NU "LEHIU" ANALFABETULE...
" Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ..."
SI CE PLM ARE LEGATURA ASTA CU EMBLEMA PE CARE VREA SA SI-O PUNA OMU' ???????????????????
LA ASTA TE-AI GANDIT ????
" Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ..."
DA' TU TE-AI GANDIT IN PLM CA POATE SI LUI II PLACE CUM ARATA EMBLEMA AIA ? DOBITOCULE !
@e36sedan
Pune-ti frate ce emblema vrei ca nu trebuie sa le placa unora pe forum emblema ta. Si pe viitor ia decizii dupa capul tau daca ai ceva in el fara sa te umilesti pe forum sa astepti raspunsuri de la toti retarzii daca sa iti pui sau nu... Daca intr-adevar n-ai nici macar atata personalitate fa ce iti dicteaza altii sa faci...
Fa ce iti place in viata nu ce place altora ca e viata ta si nu traiesti in locul altcuiva !!! ( dobitocule)