Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > BMW Styling

BMW Styling Stiluri de tuning pentru bmw. Topicuri exemplificative pentru fiecare serie si model

Reply

Thread Tools
Old 10-10-13, 23:52   #1
e36sedan

Stage 3

Default pareri...:D

e tiganie asa ceva? http://www.ebay.com/itm/82mm-LED-Lig...item4aca5170d8
e36sedan is offline   Reply With Quote
Old 10-10-13, 23:56   #2
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: pareri...:D

Foarte tiganie....e ca si cum ti-ai pune emblema de ///M pe 316.
JDV is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 00:00   #3
rwdrulez

Stage 3

Quote:
Originally Posted by JDV View Post
Foarte tiganie....e ca si cum ti-ai pune emblema de ///M pe 316.
JDV are putina dreptate ... ideea cu inelul de lumina .. nu e prea tiganie ... atat timp cat lumineaza decat cat sa se vada ... dar la faza cu sigla Hamann ... pe orice bmw care nu e hamann cam ... cam .. de prost gust ... nici daca ai vrea sa pui 3.2 EVO pe un e36 si toate piesele de M3 ... tot nu ai putea sa ii pui sigla M ... asa ca .. mai bine las-o in magazin sigla aia si ia unele noi originale frumoase
Old 11-10-13, 08:33   #4
gandacul_vesel

Stage 1

Quote:
Originally Posted by rwdrulez View Post
... nici daca ai vrea sa pui 3.2 EVO pe un e36 si toate piesele de M3 ... tot nu ai putea sa ii pui sigla M ...

Da' de ce n-ai putea ???

Da' sa pui praguri M pe un 316/318 bashit poti ?

Da' eleron pe rashnitza de 105 cai poti sa-ti pui ca nu cumva sa-ti iei zborul ?

Numai experti in mecanica , estetica si bune maniere pe-aici da' jumate n-aveti buda in casa ...

Last edited by gandacul_vesel; 11-10-13 at 08:43.
gandacul_vesel is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 13:50   #5
rwdrulez

Stage 3

Quote:
Originally Posted by gandacul_vesel View Post
Da' de ce n-ai putea ???

Da' sa pui praguri M pe un 316/318 bashit poti ?

Da' eleron pe rashnitza de 105 cai poti sa-ti pui ca nu cumva sa-ti iei zborul ?

Numai experti in mecanica , estetica si bune maniere pe-aici da' jumate n-aveti buda in casa ...
Pentru ca nu este M de fabrica in mortii lui ... ce e asa greu de inteles ?
Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ... nu e obligatoriu sa ai N sute de cai daca ai BMW ... si cat despre prostiile tale din cap cu eleronul ... sunt eleroane care nu au pic de forta deportanta ... si daca ai sti cum si de la ce viteze incepe chiar sa functioneze un eleron , nu ai mai comenta aiurea pe aici .
rwdrulez is offline   Reply With Quote
Old 11-10-13, 16:33   #6
e36sedan

Stage 3

Intradevar parerile sunt impartite legat despre a pune si a nu pune "chestii" ///M pe o masina care nu este defapt ///M,insa acuma fiecare cu gusturile sale!

E drept am gasit tiganie de emblema si cu sigla BMW insa la momentul ala am postat cea cu Hamann!

Cu eleron ///M,LTW,bara stock....facelift etc etc bucurati-va de masinile voastre si faceti-le cum va doreste inima insa la noi in RO si daca ai avea M3 de fabrica nu facut M3 dintr-un 316 si pui in spate M3 toti "cunoscatorii" si cunoscatorii te vor sictirii "ia uite-l si pe asta....M hahahaha" si poate acela chiar are M

Nu demult am patit o intamplare cand venise un tip cu un adevarat M (ne nimerisem in parcarea unui magazin) si l-am rugat sa ma dea o tura oferindu-ma chiar sa platesc insa omul a avut buna vointa si m-a dat vreo 15 min cu masina si l-am intrebat are masina pe net postata sau ceva de genu si va spun sincer fara sa mi se sara in cap ca a zis da cunosc forumurile cu masini si alea de bmw insa doar citesc pareri tehnice pt ca in rest fiecare stie mai mult ca celalalt si toata lumea la o masina cumparata "pune-i kit M niste jante mai faine si ala e".....avea dreptate zic eu insa inca odata FIECARE FACETI-VA MASINA CUM DORITI insa pastrand o decenta a bunului gust!

drumuri bune sa aveti!

Last edited by e36sedan; 11-10-13 at 16:36.
Old 12-10-13, 01:02   #7
rwdrulez

Stage 3

Quote:
Originally Posted by e36sedan View Post
Intradevar parerile sunt impartite legat despre a pune si a nu pune "chestii" ///M pe o masina care nu este defapt ///M,insa acuma fiecare cu gusturile sale!

E drept am gasit tiganie de emblema si cu sigla BMW insa la momentul ala am postat cea cu Hamann!

Cu eleron ///M,LTW,bara stock....facelift etc etc bucurati-va de masinile voastre si faceti-le cum va doreste inima insa la noi in RO si daca ai avea M3 de fabrica nu facut M3 dintr-un 316 si pui in spate M3 toti "cunoscatorii" si cunoscatorii te vor sictirii "ia uite-l si pe asta....M hahahaha" si poate acela chiar are M

Nu demult am patit o intamplare cand venise un tip cu un adevarat M (ne nimerisem in parcarea unui magazin) si l-am rugat sa ma dea o tura oferindu-ma chiar sa platesc insa omul a avut buna vointa si m-a dat vreo 15 min cu masina si l-am intrebat are masina pe net postata sau ceva de genu si va spun sincer fara sa mi se sara in cap ca a zis da cunosc forumurile cu masini si alea de bmw insa doar citesc pareri tehnice pt ca in rest fiecare stie mai mult ca celalalt si toata lumea la o masina cumparata "pune-i kit M niste jante mai faine si ala e".....avea dreptate zic eu insa inca odata FIECARE FACETI-VA MASINA CUM DORITI insa pastrand o decenta a bunului gust!

drumuri bune sa aveti!
Foarte frumos ai explicat ... Drumuri bune si tie !
rwdrulez is offline   Reply With Quote
Old 12-10-13, 01:21   #8
e36sedan

Stage 3

Quote:
Foarte frumos ai explicat ... Drumuri bune si tie !
vorba buna face mult....da-o drecu de insigna )) pun stema romaniei
Old 12-10-13, 03:31   #9
gandacul_vesel

Stage 1

Quote:
Pentru ca nu este M de fabrica in mortii lui ... ce e asa greu de inteles ?
Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ... nu e obligatoriu sa ai N sute de cai daca ai BMW ... si cat despre prostiile tale din cap cu eleronul ... sunt eleroane care nu au pic de forta deportanta ... si daca ai sti cum si de la ce viteze incepe chiar sa functioneze un eleron , nu ai mai comenta aiurea pe aici .

SI DACA NU E M " IN MORTII LUI " DE CE PLM VA PUNETI PRAGURI DE M ???? ARE MAI MULTI CAI DACA ARE PRAGURI ??? ISTETZULE !!!!

SI E OBLIGATORIU SA AI SUTE DE CAI SA PUI O EMBLEMA PE EL DESTEPTULE ????
SI DACA NU E DIN FABRICA CE ? IMI TREBUIE LICENTA ???
IAR CU ELERONUL N-AI INTELES NIMIC !!! CREZI CA E NECESAR UN ELERON PE ORICE CAZAN DE 100 DE CAI DE VA PUNETI TOTI ????
AIA NU MAI E TIGANIE ????
MAI USOR CU SUBTILITATILE CA NU INTELEGI NIMIC SI NE CERI TRADUCEREA...

OPRESC TOATE TRENURILE IN LEHLIU GARA SAU DOAR ALEA NON-M ?

APROPO... LEHLIU NU "LEHIU" ANALFABETULE...

" Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ..."

SI CE PLM ARE LEGATURA ASTA CU EMBLEMA PE CARE VREA SA SI-O PUNA OMU' ???????????????????
LA ASTA TE-AI GANDIT ????

" Si nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca oamenii cumparata pisicute doar pentru simplul fapt ca le place cum arata ..."

DA' TU TE-AI GANDIT IN PLM CA POATE SI LUI II PLACE CUM ARATA EMBLEMA AIA ? DOBITOCULE !

@e36sedan
Pune-ti frate ce emblema vrei ca nu trebuie sa le placa unora pe forum emblema ta. Si pe viitor ia decizii dupa capul tau daca ai ceva in el fara sa te umilesti pe forum sa astepti raspunsuri de la toti retarzii daca sa iti pui sau nu... Daca intr-adevar n-ai nici macar atata personalitate fa ce iti dicteaza altii sa faci...

Fa ce iti place in viata nu ce place altora ca e viata ta si nu traiesti in locul altcuiva !!! ( dobitocule)

Last edited by gandacul_vesel; 12-10-13 at 03:49.
gandacul_vesel is offline   Reply With Quote
Old 12-10-13, 10:19   #10
scrisit

Stage 5

E acelasi cacat ca aia care-si pun pachet M. Cocalari.
scrisit is offline   Reply With Quote
Old 14-10-13, 22:49   #11
RacerJunior

Stage 5

RacerJunior's Avatar

Quote:
Originally Posted by gandacul_vesel View Post
SI DACA NU E M " IN MORTII LUI " DE CE PLM VA PUNETI PRAGURI DE M ???? ARE MAI MULTI CAI DACA ARE PRAGURI ??? ISTETZULE !!!!

.........
.........

Fa ce iti place in viata nu ce place altora ca e viata ta si nu traiesti in locul altcuiva !!! ( dobitocule)
Citeste o carte.
Dupa ce faci asta mai intereseaza-te despre ce inseamna M-Packet, M, E36 si BMW in general.
O zi buna.

LE: e36sedan: E ce vrei tu sa fie. Dar din moment ce in anunt e denumita LED Car Racing Trunk tra-la-la, cred ca nu e chiar cea mai draguta metoda de a impodobi bradul.

Last edited by RacerJunior; 14-10-13 at 22:52.
RacerJunior is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -