Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > BMW Styling

BMW Styling Stiluri de tuning pentru bmw. Topicuri exemplificative pentru fiecare serie si model

Reply

Thread Tools
Old 17-02-13, 09:48   #1
hahis

Stock

Default Un pic de ajutor va rog

cum as putea sa imi pun evacuare exact ca in poza.????? https://www.google.ro/search?hl=ro&s...l%3B1024%3B766

specific ca nu vreau sa se auda sportiv... vreau sa fie la fel de silentioasa ...dak este posibil . modelul E90 10\2005 320D

Multiumesc anticipat
hahis is offline   Reply With Quote
Old 23-02-13, 01:19   #2
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: Un pic de ajutor va rog

Quote:
Originally Posted by hahis View Post
cum as putea sa imi pun evacuare exact ca in poza.????? https://www.google.ro/search?hl=ro&s...l%3B1024%3B766

specific ca nu vreau sa se auda sportiv... vreau sa fie la fel de silentioasa ...dak este posibil . modelul E90 10\2005 320D

Multiumesc anticipat
Aia se numeste evacuare M3 , iar ca sa pui asa ceva ai ca variante , sa cauti o evacuare SH de m3 e92/e90 sau sa iti faca cineva de la o firma specializata ! in plus depinde ce bara ai pe spate , ca in cel mai bun caz , schimbi doar un difuzor de pe bara [ daca ai m sport [ sau schimbi bara cu totul ] , nu poti pune pur si simplu toba ! nu va da bine estetic !
Old 24-02-13, 21:26   #3
hahis

Stock

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Aia se numeste evacuare M3 , iar ca sa pui asa ceva ai ca variante , sa cauti o evacuare SH de m3 e92/e90 sau sa iti faca cineva de la o firma specializata ! in plus depinde ce bara ai pe spate , ca in cel mai bun caz , schimbi doar un difuzor de pe bara [ daca ai m sport [ sau schimbi bara cu totul ] , nu poti pune pur si simplu toba ! nu va da bine estetic !
dar nu vreau sa schimb sunetul evacuarii tinand cont ca este diesel , este posibil ??? multiumesc

imi poti recomanda o firma specializata ? sau sti din intamplare o evacuare sh ???

Last edited by hahis; 24-02-13 at 21:31.
hahis is offline   Reply With Quote
Old 24-02-13, 22:09   #4
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by hahis View Post
dar nu vreau sa schimb sunetul evacuarii tinand cont ca este diesel , este posibil ??? multiumesc

imi poti recomanda o firma specializata ? sau sti din intamplare o evacuare sh ???

Din pacate nu vei putea obtine acel rezultat estetic fara sa faci ce ti am zis mai sus ! o toba de m3 este destul de scumpa chiar si SH iar ca baieti care se pricep la asa ceva , iti pot recomanda firma top gear :

https://forum.4tuning.ro/670-firme-pi...bucuresti.html

Da un telefon si vezi daca au o solutie mai ieftina pentru ceea ce iti doresti tu !
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -