Quote:
Originally Posted by acsel
Atunci spunemi distanta dintre prezoane si gaurile de admisie si latimea gaurilor de admisie...
Ma gandesc sa o folosesc pentru un m50 dar nu stiu daca se poate face adaptare....
|
Distanta dintre gaurile unde intra prezoanele in runnere este de 69 mm dar asta conteaza putin spre deloc pt ca fara flansa nu o sa se potriveasca niciodata pe m50. Studiez si eu problema pt ca daca nu se vinde am sa o pun la mine tot pe M50...
Nu o sa se potriveasca fara flansa din 2 motive :
1. Runerele sunt prea scurte daca n-ai clapetele de acceleratie de M3 iar eu n-am...
2. Gurile runerelor sunt rotunde iar porturile de admisie din motor sunt ovale.
Diametrul interior al fiecarui runer este de 45 de mm ( cat o evacuare de dacie

). Dimensiunile gaurii ovale de pe chiulasa 42mm cu 32 de mm... Am masurat de fapt dimensiunile unei gauri de evacuare de 2,5 pt ca n-am acum chiulasa la indemana... din cate imi aminteasc parca sunt egale admisie/evacuare... Sau daca vrei dimensiunea exacta cumperi o garnitura de admisie ca e vreo 10 lei si masori dupa garnitura... Asta am sa fac eu intre timp daca nu se vinde....
Deci clar... Fara flansa nu faci nimic iar daca faci flansa nu mai conteaza cat e distanta intre prezoane pe motor pt ca o faci exact cum vrei... oricum poza faceam degeaba ca nu-ti dai seama de cote din poza.