Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Piese BMW de vanzare

Reply

Thread Tools
Old 18-07-12, 22:39   #1
oBL1O
4Tuning International Member

oBL1O's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Cumpar Bord ( Ceasuri ) e36 320 24v coupe

Cumpar bord (ceasuri) bmw e36 320 24v coupe + montaj daca se poate , bucuresti doar .

Am niste probleme cu acele si singura obtiune de mi-a mai ramas e sa schimb bordu , nu mai imi indica benzina , acu ramne la 0 si becu aprins , iar cateodat mai face figuri si acu la apa , ... la benzina am verificat cu cineva plutitoarele si tot la fel face ... presupun ca e de la bord , cine ma poate ajuta cu un bord sa probez daca e de acolo , platesc manopera nu e problema , si daca e de acolo , cumpar si bordu. Astept pm sau postati aici.
oBL1O is offline   Reply With Quote
Old 19-07-12, 10:23   #2
tetel_sorinel

Stage 5

Default Re: Cumpar Bord ( Ceasuri ) e36 320 24v coupe

Quote:
Originally Posted by oBL1O View Post
Cumpar bord (ceasuri) bmw e36 320 24v coupe + montaj daca se poate , bucuresti doar .

Am niste probleme cu acele si singura obtiune de mi-a mai ramas e sa schimb bordu , nu mai imi indica benzina , acu ramne la 0 si becu aprins , iar cateodat mai face figuri si acu la apa , ... la benzina am verificat cu cineva plutitoarele si tot la fel face ... presupun ca e de la bord , cine ma poate ajuta cu un bord sa probez daca e de acolo , platesc manopera nu e problema , si daca e de acolo , cumpar si bordu. Astept pm sau postati aici.
te ajut eu 0761734794
tetel_sorinel is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -