ma apuc sa-l dezmembrez..astept oferte la piese mai mari si multe..mentionez ca masina merge perfect..are maxim 2000 km pe RO
mai am piese noi...
bmw 520i
110kw/150cp 24V,
an:1993
culoare:gri
autoblocant,
dotari standard:serodirectie,ABS,airbag sofer,geamuri electrice fata,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite/heliomate,inchidere centralizata cu optiune de inchidere geamuri/trapa,incalzire scaune,proiectoare cu lupa,cui tractare,trusa scule originala heyco,jante aliaj bmw 15+anvelope Michellin all-season 205/65R15.
sau schimbat urmatoarele:
bujii NGK,filtru benzina mann,ulei 5w40 havoline+filtru ulei mann+filtru aer,disc frana ft/sp zimermann ventilate+placute frana ft/sp TRW,etrieri ft/sp,saboti frana,accesorii frana,furtune frana ft,toba finala sport FK,am si toba finala originala(fara rugina).(am de rezerva: inca un schimb de ulei+filtre(ulei,aer,combustibil.)kit geamuri electrice spate(macarale+motoras electric+cabluri+butoane usi(cu scrumiere)+butoane comanda din fata)inca nemontate.
km: 238500
id :
jhonycvz
tel:
0785.814.381
0741.111.628
masina are presuri originale din cauciuc si covorase,mocheta se prezinta intr-o stare foarte buna .
am schimbat boxele spate .. alpine..mp3 sony Xplod ..
dau la ea toate piesele noi nemontate inca..si cele schimbate (unele in stare buna) :
flansa amortizor ft =2 buc nou
amortizor fata (monroe) =2 buc nou
amortizor spate(monroe) =2 buc nou
filtru combustibil = 1 buc nou
filtru aer = 1 buc nou
filtru ulei = 1buc nou
toba originala(sh) =1buc
disc spate (sh) =2 buc
perdeluta luneta =1buc
radiocasetofon bmw cu rds =1 buc -original al masinii
cheia nr. 2 =1 buc
breloc chei bmw seria 5 =1buc
un kit de angel eyes rosii -- nou
la cash ..zic eu 1350e intreaga negociabil
link-ul de prezentare al masinii
https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...vz/page-1.html
pentru mai multe detalii folositi id-ul si numerele de telefon mai sus afisate.
multumesc.