Cumpar un capac de proiector .Am cumparat niste proiectoare de la cineva de pe forum si a omis sa trimita un capac.Acum sunt nevoit sa caut unul, daca se gaseste asa separat.preferabil in zona Iasului.
Fi mai explicit la ce capac te referi ... Capace ce inlocuiesc proiectoarele de tot iti pot oferi eu si sunt si din iasi .. dar mi-e teama ca nu la ala te referi din moment ce ti-ai cumparat proiectoare
Pun si o poza
Sper sa nu se considere up. Din pacate nu am poza insa capacul care ma refer e cel de protectie ce vine fix prins in proiector in care se conecteaza apoi mufa cu firele de alimentare.Ca descriere e un capac rotund ce se infileteaza pe spatele proiectorului si care ca iesire o mufa cu 2 pini.Practic el se desface ca sa poata fi inlocuit becul in proiector.
Sper sa nu se considere up. Din pacate nu am poza insa capacul care ma refer e cel de protectie ce vine fix prins in proiector in care se conecteaza apoi mufa cu firele de alimentare.Ca descriere e un capac rotund ce se infileteaza pe spatele proiectorului si care ca iesire o mufa cu 2 pini.Practic el se desface ca sa poata fi inlocuit becul in proiector.
Cred ca il am si pe ala ... iti las maine un PM daca il mai gasesc sau nu .. Pretul il faci tu