Da...ar fi frumos... dar totul e pe bani.. eu caut o cutie la baterie ptr un e36 si o nuca schimbator e36... are cineva ? nu mi`le trebuie donatie i le platesc da nu preturi exagerate dar sa stiu ca o iau la bani frumosi ! cereti niste preturi exagerate ptr niste piese care valoare lor e de 10 ori mai mica si spuneti gen. nu`i rupta nu`i ruginita nu`i descusuta ,ii de BMW... e marca de germania e necherman e OEM. degeaba fratii mei au 20 de ani piesele, daca sunt de vanzare e clar ca nu`s in cea mai buna stare... deci ... nu sunt noi model 2011
sunt de accord sa platesc ptr ce cumpar dar pretul corect ... dau exemplu in italia gaseam nuca schimbator iluminata la 20 Euro noua ptr e36(aici o sa sara lumea ca de ce nu mi-am cumparat) [nu credeam ca potriveste avand iluminate vitezele]... aici la noi una veche descusuta rasa pielea pe ea e la 100 lei.. nu inteleg de ce... nu mai inteleg de ce altu doneaza o piese si altcineva cere 50E pe ea... e ridicol.. si eu dau piese cand imi schimb de pe masina ceva le dau la pretenul meu si se bucura, o bere un pachet de tigari daca tot e vorba de pasiune pentru masina... am vorbit destul si prost o zi frumoasa la toti !
[cer scuze ptr aceasta paranteza facuta pe threadul nepotrivit]