Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Piese BMW de vanzare

Reply

Thread Tools
Old 01-03-11, 22:36   #1
clif

Stage 5

clif's Avatar

Default CUMPAR FAR E36

cumpar sticla far e36 dreapta model cu lupa
dc nu are nimen vas ruga sa-mi recomandati si mie de unde sa iau
multumesc anticipat
clif is offline   Reply With Quote
Old 01-03-11, 22:41   #2
laur m3

Stage 5

Default Re: CUMPAR FAR E36

am eu sticla la 50 lei pe ce parte iti trebuie
laur m3 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-11, 15:44   #3
b24mmr

Stage 5

b24mmr's Avatar

Quote:
Originally Posted by clif View Post
cumpar sticla far e36 dreapta model cu lupa
dc nu are nimen vas ruga sa-mi recomandati si mie de unde sa iau
multumesc anticipat
far complet 100 ron
cat despre schimbat sticla nu te sfatuiesc...dar faci cum crezi
bafta
b24mmr is offline   Reply With Quote
Old 02-03-11, 21:00   #4
clif

Stage 5

clif's Avatar

nu are nimeni un geam sau nu stie nimeni de unde se poate lua?
clif is offline   Reply With Quote
Old 24-03-11, 14:51   #5
christian222

Stage 5

ATENTIE!!!!!!!!!!!§§ laur m3 sau laur_4_pupici (id de messenger) acest baiat pe numele lui MARIUS PARVA este un mare TEPAR ....Imi voi justifica afirmatia ::::La sfarsitul lunii februarie m-a contactat si m-a rugat insistent sa ii tin o pereche de faruri ca vrea sa le cumpere dar inca nu avea bani pe 3 martie m-a sunat sa i le pun la posta colet cu ramburs pt o valoare de 420ron el urmand sa suporte transportul........L-am intrebat de cateva ori daca sa i le pun si daca e sigur ca le vrea ....era foarte sigur pe el ........Pe data de 3 martie le-am pus la posta (unde am platit eu transportul deoarece posta nu accepta ca transportul sa fie platit la destinatie ;;;dar l-am sunat si i-am zis)............peste cateva zile l-am sunat nu mi-a raspuns la tel..si nici la mesaje ...cand in sfarsit l-am gasit la tel a zis ca se duce a doua zi sa le ia ........;ideea e ca acest colet mi s-a intors inapoi eu platind tranportul tur retur .......Eu nu am gresit cu nimic in fata lui i-am trimis exact ce a dorit la pretul pe care l-a dorit iar el nu numai ca nu le-a luat dar a pus pe un site ca le are si le vinde cu 700ron fix...(pe craiovaforum )..desi el nu le avea ba mai mult a pus poze cu masina mea .....ATENTIE DACA INTENTIONATI SA CUMPARATI DE LA EL ASIGURATI-VA CA EL CHIAR ARE PRODUSUL SI CA VA TRIMITE CE URMEAZA SA PLATITI SI DACA VREA SA CUMPERE DE LA CINEVA CEVA EU M-AS GANDI DE DOUA ORI INAINTE SA FAC O COMBINATIE CU ACEST BAIAT
TOT CE AM SCRIS AICI EU POT DEMONSTRA (AM CHITANTELE CATRE EL ADRESA LUI NR DE TEL MESAJELE LUI )
christian222 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -