Hmmm....
M-as mira sa fie cu tot ce trebuie la banii astia... Deasta am si ezitat sa zic ceva, altfel as fi si eu foarte interesat. In caz ca nu il vrea VISAN ...
4. BMW e30 325/318 is COUPE/CABRIO
5. BMW e30 316....325 SEDAN/TOURING
Vand/schimb/cumpar piese e30 https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/224804-vand-schimb-cumpar-piese-e30-ursulet.html o764.7o1.oo5
Il dau jos de pe masina cu tot ce trebuie: instalatie electrica si maneta de semnal care comuta afisajul.
Despre transport nu stiu ce sa zic. Slabe sanse sa aiba cineva cunoscut drum zilele astea.
As putea sa iti trimit prin Fan Curier. Ne auzim!
__________________ KILLER DEAL!!! Ne spui unde ai gasit piesa dorita la cel mai bun pret si ti-o oferim noi cu 5% MAI IEFTIN ! PIESE STRAINE LA PRETURI ROMANESTI!
Il dau jos de pe masina cu tot ce trebuie: instalatie electrica si maneta de semnal care comuta afisajul.
Despre transport nu stiu ce sa zic. Slabe sanse sa aiba cineva cunoscut drum zilele astea.
As putea sa iti trimit prin Fan Curier. Ne auzim!
Pe banii astia cam fita, nu de alta dar se gaseste greu, mai mult pe ebay, si de multe ori nu este cum trebuie sa fie.
OK ! astept sa l demontezi si sa mi l trimiti chiar mi l doresc!
primesti 100 euro ramburs pt seriozitate si daca vei avea nevoie de ceva de pe la mine.....am sa ti fac pret bun