Re: vand leduri smd PLCC2 pentru schimbarea culorilor din bord Logan si alte marci
referitor la spusele lui LOGAN91.
ledurile de culoare albastra de la mine se vad in genul de la vw golf 4,dar o idee mai deschis. persoanelor calora le-am montat aceasta nuanta au fost multumiti de aceasta culoare spunand ca nu este o culoare tipatoare pentru ochi.chiar ei eu spus ca seamana cu cele de la Vw.
am avut ocazia sa vad aseara un logan facut modificat de altcineva,nuanta era mai mult un albastru turcoaz.
in curand voi aduce leduri si cu o nunata de albastru mai deschis+ resistente cu diferite valori.
aseara am modificat inca un logan pe nuanta de albastru cu rosu.pozele nu reflecta realitatea,albastrul se vede mai deschis in poze acesta fiind mai inchis,cum am specificat si mai sus.
mai adaug la anunt montaj de leduri pentru panoul de clima gata facut.doar desfaceti comanda de clima si il montati.acest lucru este valabil doar pentru montajul cu leduri de culoare rosu,in acest fel scapati de chinul eliminarii filtrului portocaliu de pe folie.
pentru cine doreste alta culoare(alb sau albastru) pot oferi,contra unui cost modic folie cu filtrul sters ,la schimb cu cea de pe masina.
pretul acestui montaj este de 40 lei,include 15 leduri smd.
pentru orice fel de intrebari/nelamuriri folositi mesageria sau:
0729.311.469
Last edited by mihai1205; 20-01-13 at 00:59.
|