de vanzare faruri LOGAN fata schimbate la 12000 km,4 arcuri+4 amorizoare schimbate la 900 km si stopurile spate care le voi schimba cat de curand.Preturile sunt cu 30% mai jos fate de preturile pieselor noi.Pentru mai multe informatii 0722252100 Alex
Caut sa cumpar 4 jante de tipul asta second sau de preferat noi in 3 prezoane pe 13" daca are cineva sau daca stie vreun magazin unde gasesc noi mi-ar fi de mare ajutor si cam cat e lozul.
daca vrei noi au aici in bucuresti la un supermarket nu ii dau numele sa nu fac reclama sunt cms dar nu ca alea din poza sunt cele cu marginile mai rotunjite si sunt parca vreo 2 milioane bucata
mai vand o punte de reno 18 turbo (4 prezoane) la 200 ron
daca e punte de pe un turbo asta inseamna ca sunt discuri cred ca ai gresit sigur ca puntea de reno se vinde cu 200e in sus..
tu ai o punte de reno 18 in 4 prezoane pe tamburi mari..
caut si eu un etrier bun pt stanga! stie cineva ceva?
B 89 WRC mai discutam la pret contacteazama ,am un motor de gordini de vanzare cont la 0748400185 poze pret discutabil,+o caroserie de liberta de raliu
daca e punte de pe un turbo asta inseamna ca sunt discuri cred ca ai gresit sigur ca puntea de reno se vinde cu 200e in sus..
tu ai o punte de reno 18 in 4 prezoane pe tamburi mari..
caut si eu un etrier bun pt stanga! stie cineva ceva?
B 89 WRC mai discutam la pret contacteazama ,am un motor de gordini de vanzare cont la 0748400185 poze pret discutabil,+o caroserie de liberta de raliu
poti sa pui si pret la motor dar la ce pret mi-ai spus pt jante nu stiu la ce sa ma astept