Re: Cerere diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au top
Quote:
Originally Posted by dj_ionutz
am luat cu 40 ron in vitan. merci !
nu ai pentru ce
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Am eu un electromotor de Renault din ala mic, nu de injectie. Daca te intereseaza PM.
deocmadata am gasit, dar problema e din alta parte...daca e ceva te anunt, mersi
Mai am nevoie de:
2 semnale aripa CN4 si
2 pentru fata(stanga/dreapta, cele de langa faruri)
2 etrieri buni
Re: Cerere diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au top
are cineva capacele de la volan(cochilia de volan) de la bordul de CN (cel patratos) ? la vanzare sau la donare contra unei sume modice sau a unui vin fiert?
Caut tetiere si volan de tipul celor din imagine, plansa de bord 1310 (primul model), nuca schimbator 4 trepte, spoiler metalic (tip Dacia Sport). Multumesc.
Quote:
Originally Posted by AUTOMOBILIA
Multumesc, cu nuca am rezolvat, lista ramane valabila.
Caut si o janta "canada" 5,5 in stare perfecta
Am eu in stare impecabila ! Nelovita, neindoita, nu bate nu are nici o problema, buza este arhi-dreapta, nu are nici o problema, trebuie doar schimbata valva, pus cauciuc, echilibrat si revopsit(in cazul in care nu iti place culoarea alb) pret 65 de lei.
P.S. contact 0767.519.825/darie_dan24