View Poll Results: A fost sau nu trucat testul in care s-a rasturnat Loganu'
|
DA
|

|
40 |
56.34% |
NU
|

|
31 |
43.66% |
29-07-05, 13:15
|
|
 Stage 5
|
|
29-07-05, 13:46
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"aR99bMw\"
un test aiurea.......roata era de rezerva...presiunea in cauciuc nu se stie..lipsea un halogen..fain test..... 
|
 ..care roata de rezerva..unde..sau la ce te referi cand zici asta??
|
|
|
30-07-05, 12:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
hahahhahah....ai de **** mea...zici ca e bitzigla...asha se ridica ala in doua rotzi cu el !! hahahhaha !!!
|
|
|
30-07-05, 13:11
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"82FLO\"
A fost trucat, toata ziua.
Sau poate chiar a fost rasturnata, dar la viteza mult mai mare, si alte scheme..
Ce nu e trucat.. nemtii cumpara 8000 de logane pe luna.. si totusi daca e asa prost loganul, si nemtii is prosti ? 
|
De unde sti tu ca nemtzii cumpara 8000 de loganuri pe luna. Nu de alta da Muican chear crede  ! Uite aici care-i treaba: Modelul Logan, construit la uzina din Pitesti a concernului francez Renault, a avut un succes de piata exceptional, numai in Franta fiind vandute 5.000 de bucati, in timp ce pe strazile germane ruleaza deja 500 de astfel de modele! - Sursa Ziarul Financiar 27 iulie 2005
30-07-05, 13:14
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
In ciuda rezultatelor extrem de proaste, vanzarea Daciei Logan merge ca pe roate. Uzinele din Pitesti produc zilnic circa 640 de bucati, majoritatea fiind vandute in tari asiatice si in curs de dezvoltare, unde cultura „chilipirului” este in floare!
 Protectia pietonilor nu a întrunit standardele (a primit doar 5 puncte dintr-un total de 36).
|
|
|
30-07-05, 13:55
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Si ultimul raspuns la intrebarile voastre:
Maximilian Maurer de la ADAC:
1. masina a fost pregatita de Renault
2. cauciurcurile nu sunt cele care sunt montate de obicei in Romania, sunt cauciucurile de \"export\" deci cele montate pe masinile vandute in Germania etc
3. el mi-a spus ca nu sunt Continental; a fost foarte dragut si mi-a spus ca de dimineata au discutat si cu cei de la Continental ( cica astia erau curiosi de parametrii tehnici ) si spunea ca parerea si celor de la Continental e ca roata de rezerva nu trebuia sa aiba nici o influenta si in nici un caz sa fie cauza rasturnarii; (testele de presiune etc erau realizate)
4. precum presupuneam, testele au fost facute pentru revista lor lunara, deci din pacate nu au material filmat;
5. s-ar parea ca sunt 8 imagini in total; am promisiunea lui ca le voi primi si publica pe site pentru voi, din pacate sunt destul de mari si va dura putin pana le primesc\"
\"Imi spunea ca e ciudat oricum rezultatul dar a fost facut de fata cu cei de la Renault, cu masina livrata de catre acestia. Deci nu e nici o masluire la mijloc.\"
\"Reprezentanta Renault din Germania a acceptat pe site rezultatul testelor :\"\"
|
|
|
30-07-05, 21:08
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
Deci daca cei de la Renault au acceptat pe situl lor rezulatatul testului ...nu vad care e miscarea.... Anyaway cred ca testul e adevarat
|
|
|
01-08-05, 01:40
|
|
 Stage 5
|
Pai si totusi daca se vand asa putzine de ce s-au chinuit sa faca testul,nu?
Daca l-au facut inseamna ca masina se vindea destul de bine pe piatza germana astfel incat era nevoie de un test pt. a lamuri cumparatorul german cu ce are de-a face...nu?
In primul rand masina este foarte inalta cu o latzime destul de mica la inaltzimea care o are,deci este predispusa sa se rastoarne,iar daca nu stiatzi cam la aceasi viteza daca nu chiar mai putzin un jeep se rastoarna,binentzles cand se trage tare stanga sau dreapta spre a evita un obstacol fara a se pune frana inainte,daca cineva are curaj sa incerce...a fost chiar un reporataj pe discovery science sau unu dintre ele.
|
04-08-05, 10:24
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"BAD-GUY\"
Pai si totusi daca se vand asa putzine de ce s-au chinuit sa faca testul,nu?
Daca l-au facut inseamna ca masina se vindea destul de bine pe piatza germana astfel incat era nevoie de un test pt. a lamuri cumparatorul german cu ce are de-a face...nu?
|
Ce bah vrei sa-ti iei Logan
|
|
|
05-08-05, 14:41
|
|
 Stage 5
|
la 60 la ora putea sa aiba diferenta de 1 bar de la o roata la alta ca tot nu se rasturna. la testul asta se pot rasturna foarte multe masini si la viteza si mai mica de atat. totul sta in felul in care tragi de volan. eu am condus logan si am ramas placut impresionat de faptul ca sta super bine in curbe stranse... ma asteptam sa am dificultati la inaltimea ei... frane bune, imi place cutia de viteze.. e foarte spatioasa si consuma normal. si fac si eu parte din categoria celor care impart industria auto in dacii si masini. insa se mai schimba omul...
|
|
06-08-05, 03:05
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"zarathustra\"
la 60 la ora putea sa aiba diferenta de 1 bar de la o roata la alta ca tot nu se rasturna. la testul asta se pot rasturna foarte multe masini si la viteza si mai mica de atat. totul sta in felul in care tragi de volan. eu am condus logan si am ramas placut impresionat de faptul ca sta super bine in curbe stranse... ma asteptam sa am dificultati la inaltimea ei... frane bune, imi place cutia de viteze.. e foarte spatioasa si consuma normal. si fac si eu parte din categoria celor care impart industria auto in dacii si masini. insa se mai schimba omul...
|
Spune-mi, ca ai RX-8 si spui toate chestile astea
|
|
|
09-08-05, 00:45
|
|
Stage 3
|
spune tu muicane nu ii loganu masina buna.aia de la promotor la test au intrat cu 100 si nu au pusu pe-o dunga. da cum ai mai zis si tu multi vorbesc putini cunosc
|
10-08-05, 18:31
|
|
 Stage 5
|
am rx-8 si spun ca-i bun loganu'... care-i problema?
|
|
|
11-08-05, 03:08
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"zarathustra\"
am rx-8 si spun ca-i bun loganu'... care-i problema?
|
Felicitari, gandesti bine
|
|
|
14-08-05, 15:28
|
|
 Stage 5
|
daca ar fi costat loganul 40.000 euro poate ca as fi spus ca-i proasta.... dar e numai vreo 8000 asa ca pot sa spun ca-i buna... si faceam comparatie cu ce au de oferit renault-urile, peugeot-urile, citroen si alte masini din aceeasi clasa(de pretz)...
|
|
|
|
|