05-05-05, 22:14
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
Hai c-am fo prea rautacios !!!! Scuze!!!!
|
|
|
05-05-05, 22:28
|
|
Stage 3
|
bai razvan 911 eu am facut 11500 km in 6 luni si tu faci 12 mii intr-un an si bagi 1000$.este sau nu asa.daca nu am inteles te rog sa ma scuzi
|
05-05-05, 22:30
|
|
Stage 3
|
mutzu si muzica lui de 600 de euro si daca dai iara cu masina si ti-o ia taicato ce faci cu muzica o iei cu tine in rucsac prin oras?
|
|
|
05-05-05, 22:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
\"Nu mai am bani nici de tigari \" pai vezi...fa repede rost ca sa stii ca e adevarata faza cu udatu...daca nu o uzi nu o sa ai parte de ea...asha am patzit eu cu porschele...
|
|
|
05-05-05, 23:12
|
|
 Stage 4
Member of: [AfterDark Racing]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"dacicu\"
bai razvan 911 eu am facut 11500 km in 6 luni si tu faci 12 mii intr-un an si bagi 1000$.este sau nu asa.daca nu am inteles te rog sa ma scuzi 
|
acum ai priceput si tu
cu greu dar ai priceput
si inca o remarca-daca eu atata merg ce ai tu cu mine,ar trebui sa fac 100 de mii pe luna sa par mai smeker sau mai destept,nu cred
|
|
|
05-05-05, 23:16
|
|
 Stage 4
Member of: [AfterDark Racing]
|
inka o remarca
nu inteleg de ce toata lumea isi da cu parerea in necunostinta de cauza
sunt foarte multi care vorbesc si ei nu au nici macar o masina proprie sau daca au o imprumuta de la parintii lor
mai este o categorie de mari conducatori auto care fac si ei 100 de km pe an si sunt foarte priceputi in masini si in condus
|
|
|
05-05-05, 23:25
|
|
Stage 3
|
ba da eu nu inteleg ai bagat dupa 1 an bani in masina sau nu,ca la inceput asa ai zis
|
|
|
06-05-05, 00:42
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mutzu\"
Quote:
Originally Posted by \"tristan\"
Quote:
Quote:
Daca ar fi sa aleg Dacia as alege Loganu' care l-au dus la salonul auto de la Geneva!!!!!! Ala sigur este K lumea!!!!
|
Tristane, tu.. deocamdata de plimbi cu Criss, sau cu taxi-u..
Crede-ma ca daca ai avea un Logan ai fi super multumit.
|
Bah deocamdata cu mashina parintzilor sau cu alu' fratemio sau pot sa aleg sa ma plimb cu o dacie din '86 dar refuz!!!!! Nu-tzi fa tu probleme ptr mine ....! Dar peste vreo 1-2 luni mai vb noi!!!! Oricum o sa vin la HD dupa ce imi iau mashina....(in vizita la neamuri  ) shi vom vedea atunci!!!! Dar mashina pe care o voi cumpara va fi numai a meaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! (Nu shi a parintzilor) 
|
Felicitari..
Si eu imi i-au cat de curand, stai tu linistit 
|
---??? cam cand???? si ce masina vrei sa-tzi iei?..... sau sunt doar vb....
|
06-05-05, 00:46
|
|
 Stage 4
|
|
|
|
06-05-05, 01:05
|
|
Stage 3
|
ca bine zici
|
|
|
06-05-05, 01:07
|
|
Stage 3
|
cred ca pana isi ia mutzu masina pe banii lui o sa treaca mult mult timp,daca nu castiga la loto  .nu stiu cati dintre cei de aici si-au luat masina pe banii lor fara ajutor de la parinti
|
|
|
06-05-05, 02:09
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Eu zic sa ne scanam taloanele
|
|
|
06-05-05, 02:13
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Bah mutzule acu sa-ti fie rusine. PM ti-ai luat logan cu bani cash si nu ai oprit si tu acolo 200.000/25000 sucu rezuta 8 sucuri ca sti ca suntem totzi soferi.
Zi sincer cate milioane ai dat pe ea? si de ce nu ai venit in seara asta la Salsa sa-ti vedem pielea din Logan?
06-05-05, 08:31
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CBY\"
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Daca ar fi sa aleg Dacia as alege Loganu' care l-au dus la salonul auto de la Geneva!!!!!! Ala sigur este K lumea!!!!
|
Tristane, tu.. deocamdata de plimbi cu Criss, sau cu taxi-u..
Crede-ma ca daca ai avea un Logan ai fi super multumit.
|
Bah deocamdata cu mashina parintzilor sau cu alu' fratemio sau pot sa aleg sa ma plimb cu o dacie din '86 dar refuz!!!!! Nu-tzi fa tu probleme ptr mine ....! Dar peste vreo 1-2 luni mai vb noi!!!! Oricum o sa vin la HD dupa ce imi iau mashina....(in vizita la neamuri  ) shi vom vedea atunci!!!! Dar mashina pe care o voi cumpara va fi numai a meaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! (Nu shi a parintzilor) 
|
Felicitari..
Si eu imi i-au cat de curand, stai tu linistit 
|
---??? cam cand???? si ce masina vrei sa-tzi iei?..... sau sunt doar vb....
|
Ti-am zis si tie si altora, ca nu ma lasa sa-mi i-au masina pana nu-mi gasesc un servici cat de cat...
Deaia am vandut si dacia, deaia nu am ramas cu ea, ca intr-un vitor apropiat, sa-mi cumpar o masina cat de cat.
Ce pot sa fac, daca am bani si nu ma lasa ai mei sa-mi cumpar, din cauza ca nu vor sa o vada pe bordura si eu sa n-am bani sa-i fac pana ?
In fine, nu toti suntem asa bogati sa avem fiecare membru al familie cate o masina.
06-05-05, 08:33
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"dacicu\"
cred ca pana isi ia mutzu masina pe banii lui o sa treaca mult mult timp,daca nu castiga la loto  .nu stiu cati dintre cei de aici si-au luat masina pe banii lor fara ajutor de la parinti
|
Eu n-am zis ca fara ajutorul lor..
Am vandut dacia, ei o sa mai puna ceva, si asa o sa-mi i-au si eu o masina.. mai tarziu, mai repede, oricum imi voi lua..
Rabdare prietene..
Si tu te-ai dat cu un cacat de oltcit, ala puteam sa-l am de la 12 ani, cand lucram la internet.
Hai sa nu ne laudam acum.. ok ?
|
|
|
|
|