nu am citit celelalte posturi asa ca nu stiu daca trebuia sa isi dea cu parerea doar cei din After Dark sau toti dar totusi imi dau si eu cu parerea, daca am facut ceva ce nu trebuia rog un moderator sa imi stearga postul
iata si parerea mea:
in afara de faruri, care mi se par super tari si imi plac la nebunie, de pleoapa aia dupa luneta (cred ca asa se numeste
) si de eleron, majoritatea pieselor sunt cam des intalnite, aici ma refer la spoilere si praguri.
ce as schimba eu daca as fi eu in locul tau? ELERONUL, nu stiu mi se pare nepotrivit, eu as pune unul mai lasat pe spate cam la aceeasi inaltime dar mai lasat pe spate, asta al tau parca e prea drept..... as mai schimba stopurile, dar nu te gandi ca as punea din alea transparente LEXUS sau nu stiu cum le zice, as pune ceva mai interesant, eventual modelul cu leduri. poate si o priza de aer FINUTZA pe capota ar merge, ceva mic si folositor.
SI DACA AS GASI UN MESERIAS ADEVARAT I-AS UMFLA ARIPILE.
bineinteles tot ceea ce am insuruit eu costa enorm de mult per total asa ca logic ca toate le-as face in timp...... oricum pana una alta am tot dreptul sa visez, nu?
(nici masina mea proprie si personala nu o am si uite cate idei am ptr altii
)