DUMINICA 14.08.2005 ORA 20:00
INTALNIRE ADR ARAD LA CAFE FANTASY
Avand in vedere ca a fost cea mai mare prezenta de la infiintarea ADR-ARAD ,evenimentul s-a transformat intr-o intalnire romantica intre mine si AMBRA :P :P :P
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Astazi membrii ADR-ARAD au fost prezenti la kartodrom,ne-am intalnit cu timisorenii din Road Runners.
Tekin si Tristan s-au dat cu karturile iar Morghen dupa o perioada in care a avut numai probleme cu masina a reusit in sfarsit sa se bucure de performantele PORCHE-ului.
PS: Morghen,a aratat super bine masina ta pe pista; sa ai noroc de ea
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
...ms a fost superb...nu ma ashteptam sa fie asha de beton !
Pana nu va datzi shi voi nu avetzi cum sa shtitzi cum e asha ca...bagatzi mare facetzi-va mashinile shi next time sa mergem totzi.
Trebuie sa multzumesc domnului Staici(sper ca am scris bine numele) pt ca fara el nu cred ca era nimic...shi celor din timishoara care s-au prezentat...fara ei iar nu se tzinea nimic(probabil nu eram destui)....a fost super shi sper ca macar odata pe luna sa se mai intample asha ceva.
bah da' ce ma enerveaza turcu asta, vezi-ti tu de carturile tale, ca am auzit ca te-or facut varza juniorii din RR :P
noi, racerii, o sa ne dam cu masinile, care este...
morghen, ce timp ai scos ? 49 si cat ?
bah tu nu te baga... stai acolo am zis ca ii varza masina din cate am inteles si ata e varza de aia ai stat langa pista... dupa ce imi repar masina mai discutam noi la drift
ha care-i faza