Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: AfterDark Racing - Hunedoara
aaaaa, in fiecare zi ma uit in cutia postala cu ochii unui copil ce asteapta pe Mos Craciun dar in zadar in cutie nu e decat factura telefonica, cea de la gaz, curentu si RDS-u da speranta moare ultima...
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
baieti, dati-mi un mesaj pe yahoo cu adresa voastra si o sa trimti si eu un plic .... poate Silviu are o rafuiala mai veche cu posta si il lucreaza aia pe acolo
Quote:
Originally Posted by NWZeu
baieti, dati-mi un mesaj pe yahoo cu adresa voastra si o sa trimti si eu un plic .... poate Silviu are o rafuiala mai veche cu posta si il lucreaza aia pe acolo
Ai reusit sa dai de silviu? sa ne trimiti stikere sper ca cu tine nu au treaba aia de la psota
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
va salut baieti, sa dai de Silviu este o adevarata aventura .... omul vrea noul Type-R si face maraton la firma sa il ia cat mai repede sper ca in weekendul asta sa dau de el si a2a zi le-am si expediat.