Ceau ciubule...te'ai gandit sa intri si tu pe aici...(te gandesti ca'ti gasesti vreo unu' pt o liniutza?.... )
Vezi ca vin vineri acasa.....iti dau un tel sa iesim la un suc in gura....Ionescu nu stiu daca vine...poate numai Ungur....dar io' vin sigur ca mi'e dor de masina de nu mai pot!!!! .....incepe sa vina si caldura si parcapresimtca nu pestemult timp o iau la Tm..... de abia astept sa'i rup fashu
hai ca ne vedem in oras facem o liniutza cu spatele k
Sa speram sa nu fie vreun semn rau ca si io' tot acolo mi'am facut poza la masina... numa' dup'aia mi'am dat seama si a fost cam tarziu ca sa'mi schim pozitia....
da.......ma mai uitam pe net si am vazut ca ai scris ceva......nu mai pot de fericire!!!! ...ba ....daca cumva se intampla sa nu mai vina baietii de la Arad sa faci cumva sa ma anunti ca asa poate nu o sa mai vin acasa sapt asta......
Sigur nu vin sambata asta, vin sambata cealalata.
Noi mergem la Bucuresti pana la urma.
Deci nu sambata asta, cealalta, vin baietii de la Arad, si te astept acasa
Dar numai POATE nu vin ca mor de doru masinii!!!.....oricum am vb si cu mama ca o sa vin in week'end iar acas' si mi'a dat mai putini bani dar oricum vin ca sa'i mai rup fashu la noul \"bolid argintiu\"
Andrei merge si singur, dar oricum merg nu stiu ce colegi cu el.
Eu merg cu Cby si cu Jaba, cu matizu.
Daca vrei sa-ti vezi pozele cu masina, uita-te la \"Poze cu masinile din ADR\"