Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi > AfterDark Racing

Reply

Thread Tools
Old 11-11-04, 15:03   #166
razvan911

Stage 4

Member of:
[AfterDark Racing]
Default interbare

Luca - imi place ca iei initiativa da trebuia sa sterg posturile ca am interzis cearta pe acest topic.
razvan911 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 15:14   #167
Anonymous

Stage 5

Michael, i-am lasat eu, si acum ii iei tu?

Luca - Noi te asteptam cu bratele deschise si cu bata dupa colt , sper sa nu te apuce din nou postatul ca mai am si alte treburi pe cap decat stersul aici.
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 15:16   #168
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]

sper sa fie ultimul post al meu in clubul vostru !
bafta si numai bine !!!

Luca - Eu nu sper, sper sa fie ultimul post legat de cearta pe acest topic, in rest putem vorbi de curse si ce vrei altceva toata ziua.

mein Polo 9N https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20545-polo-9n.html
Michael is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 15:47   #169
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
Michael, i-am lasat eu, si acum ii iei tu?
Chiar la asta ma gandeam si eu,Bogdane .

Quote:
sper sa fie ultimul post al meu in clubul vostru !
Nu ti-a zis nimeni sa nu mai postezi aici, dar alegerea este a ta.
B 68 VLD is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 15:56   #170
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Ce e aici ma? Va place sa va certati? Nu poate omu' sa stea linistit ca trebuie sa stea dupa voi.
Vlad asa e el face glume mai tot timpu' problema este ca unii se prind mai greu, si de aici a inceput totul. Acum voi sterge si vom vorbi mai tarziu, daca nu va convine ceva.
Razvan avem de discutat.
Si cu Vlad si Costyn.
Vorbim pe messenger.
Old 11-11-04, 17:39   #171
CostyN

Stage 5

CostyN's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Deci intalnirea a fost super , la fel si membrii ....
M-a amuzat putin ca m-ati alergat de la locul intalnirii pana la club , ca era sa va pierd in trafic tutusi eu eram cu dacia....

Io nu stiu ce probleme are netu meu acum , dar nu imi merge messengerul .... tre sa-mi schimb providerul .... nici aseara nu am putut intra deloc. Bafta !
CostyN is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 20:43   #172
Anonymous

Stage 5

Quote:
Luca - Noi te asteptam cu bratele deschise si cu bata dupa colt
Nu sunteti singurii...
Sugestie de recrutare: puneti biletele sau fluturase cu clubul in geamurile masinilor noi sau tunate...o practica care am vazut-o si pe la altii... Cine stie, poate merge...
Old 11-11-04, 22:00   #173
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Sorry Costyn data viitoare te lasam pe tine in fata.
Bogdan ne-am gandit si noi sa facem asa ceva, vedem noi ce facem, mersi de sfat.
luca is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 22:04   #174
B 68 VLD

Stage 5

Am incercat azi sa recrutez un golf 3 modificat k lumea! Sta la 3 min de mine! Mi se pare ca are B 32 RUN la numar! L-am intrebat daca vrea sa intre la noi si a zis ca s-a lasat de chestii de genu asta.
Old 11-11-04, 22:13   #175
Anonymous

Stage 5

Cred si eu, cu atatea scandaluri, nu-i mai tb nimanui...eu cel putin m-am saturat complet de toate chestiile astea cu \"eu sunt intr-un club, tu esti in celalalt, hai sa ne barfim reciproc, sa ne intzepam si poate chiar sa facem putin scandal\"...
Old 11-11-04, 22:14   #176
Anonymous

Stage 5

PS: Luca, am glumit mai... Sa nu faceti asa ceva, ca ar sugera disperare...
Old 11-11-04, 22:23   #177
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
\"eu sunt intr-un club, tu esti in celalalt, hai sa ne barfim reciproc, sa ne intzepam si poate chiar sa facem putin scandal\"...
Cu toate ca sunt de putin timp pe 4tuning, am observat exact acelasi lucru. Nu inteleg de ce se intampla acest fenomen dar in fine. Poate intr-un viitor o sa fie altfel, poate mai bine.

Bogdane, nu suntem atat de disperati sa facem ce-ai zis tu. Noi o luam incetul cu incetul. Stii cum se spune, incet dar sigur.
Old 11-11-04, 22:26   #178
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Parerea mea ca toata problema asta a cam inceput de cand cu problemele NSL & LG vs. MR, sa speram ca o sa reajunga cum era inainte!!!
shadow is offline   Reply With Quote
Old 11-11-04, 23:03   #179
Anonymous

Stage 5

Aceste probleme existau mai demult, sub forma unui \"foc mocnit\", care intre timp a devenit un adevarat incendiu...
VLD, aceasta atitudine exista pt ca suntem romani...si in plus de asta, chestia asta cu cluburile a trecut de la o treaba destul de serioasa la o comedie cu iz de tragedie...acum, fiecarui pusti cordit cu un singur fir in barba, care s-a uitat prea mult la Furios si Iute, i se scoala(scuzati limbajul) sa-si traga club, cu Felie de la scara 3 si cu Grasu' de la etajul 5, amandoi la fel de \"cunoscatori\" ca si initiatorul...este normal (la noi) sa apara reticente de genul:\"Ia uite ba, si voi va trageti club sa va aflati in treaba, cine r***t sunteti voi?\"...si uneori, reticentele sunt indreptatite...
Parerea mea am mai spus-o undeva(si a deranjat): un singur club national legal constituit, cu filiale in toata tara...ATAT...si pana la urma, cred ca la asta se va ajunge, prin asociere sau prin alte metode...este singura solutie, pe care o vad eu, pt a calma spiritele si pt a estompa instinctul de bisericute...
Old 11-11-04, 23:05   #180
luca

Stage 5

luca's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Luca, am glumit mai... Sa nu faceti asa ceva, ca ar sugera disperare...
Sa sti ca nu ar fi chiar asa, dar daca vrei poti sa ii astepti pe aia cu masinile si sa ii iei la intrebari. Oricum vreau ID tau de messenger.
luca is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -