17-09-10, 18:34
|
|
Stage 3
|
Re: Topic de OFF-TOPIC!
liviule felicitari din partea mea pt felu in care gandesti. iti meriti 'postul' de purtator de cuvant al clubului srs  ... njd frate daca ai benzina e super. venim cu 2 masini frate si ne iei pe toti apoi de la metro... sa n'o iei in serios. am zis in gluma
|
|
|
17-09-10, 23:04
|
|
Stage 3
|
Da ma cum zice tanku .... de ce nu la afi palace ... ca e la 2 statii de el stiti ... cum a fost si toata iarna trecuta si veneam toti ca prostii pana acolo ca asa vrea tanku, ca asa vrea el ca numai el singur ia decizii in clubu asta, si tazz e fraier ca face numai ce zice tanku, asa putea sa zica si tazz sa veniti la cora pantelimon sau la auchan sau la billa titan ca asa vrea el, ca de fapt tazz parca era presedinte...saracau tazz toata iarna trecuta venea pe jos(metrou) pana la afi ca asa vroia tanku ca e la 2-3 statii de el...eu am zis si mai de mult ca nu mi-a convenit treaba asta dar degeaba, ca tazz nu a zis nimic ...Oricum eu am iesit din clubul asta si nu mai ma bag dar v-am zis asa ca chestie ce m-a deranjat mereu e faptu ca tanku mereu i-a decizii asa de unu singur sau nu stiu cu cine le ia ca mereu cand anunta ceva zicea ca am hotarat toti dar eu nici nu stiam de unele treburi stii,dar asa cica am hotarat cu totii, am impresia ca el se trezezeste dimineata, se intalneste cu grin si blu si se gandesc ei asa ce decizii sa mai ia in clubu asta... si se hotarasc ei asa..."ce sa mai facem noi astazi cu 'clubul'...","aaa...hai sa mai ne jucam si noi un pic...ia sa-i punem noi pe prosti sa vina la afi ca asa vrem noi..." dupa tank, daca s-ar putea ar zice sa faca intalnirea la el in fata blocului si noi "prostii" am zice da, sigur,nicio problema ... dar ma rog nu mai fac parte din club si nu ma mai priveste, deci nu ma mai bag.. v-am zis asa ce am vrut si mai demult sa zic,dar am sperat ca totusi se va schimba ceva ... Bafta !
Last edited by andyskn; 17-09-10 at 23:06.
|
|
|
18-09-10, 00:41
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
andy..vad k te bagi aiurea... knd s-a propus afi... toti ati zis da. in fine, n-am de gand sa chinui sa-ti dau tie explicatii pt k vb degeaba si oricum n-am cu cine. si dak u nu stiai de multe chestii...asta pt k mai tot timpu stateai cu altii knd se discuta ceva..nu cu noi, asa ca te km ia gura pe dinainte, dar ramai u cu impresia asta k sincer pe mine ma doare fix undeva de parerea ta. si cu asta inchei subiectu k n-am chef sa ma cobor la nivelu tau si sa ma cert pe forum.
|
|
|
18-09-10, 00:59
|
|
Stage 3
|
Vezi ca eu nu te-am jignit pe tine ... cum adica "nivelu meu" ???Ia vezi tu ca ti-ai cam luat-o-ncap cu sefia asta in "SRS",nu te-am jignit cu nimic asa ca, controleaza-ti vorbele ("nivelu tau"),ok?!Si deja ai aerele alea de "sefie" cu "n-am de gand sa chinui sa-ti dau tie explicatii".Nu m-am certat cu nimeni aici pana acum si nici nu vreau sa ma cert doar ca am spus adevarul si punctul meu de vedere...
Last edited by andyskn; 18-09-10 at 01:01.
|
|
|
18-09-10, 01:04
|
|
 Stage 5
|
ai spus doar parerea ta. si sincer... chiar nu ma intereseaza ce parere ai u
|
|
|
18-09-10, 01:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Tank
ai spus doar parerea ta. si sincer... chiar nu ma intereseaza ce parere ai u
|
Si atunci de ce mai faci comentarii, daca nu te intereseaza parerea mea ??
|
|
|
18-09-10, 01:09
|
|
 Stage 5
|
am dreptu sa ma apar. si te rog, hai sa terminam cu discutia asta pe forum k il umplem degeaba. bafta
|
|
|
18-09-10, 03:27
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by andyskn
Da ma cum zice tanku .... de ce nu la afi palace ... ca e la 2 statii de el stiti ... cum a fost si toata iarna trecuta si veneam toti ca prostii pana acolo ca asa vrea tanku, ca asa vrea el ca numai el singur ia decizii in clubu asta, si tazz e fraier ca face numai ce zice tanku, asa putea sa zica si tazz sa veniti la cora pantelimon sau la auchan sau la billa titan ca asa vrea el, ca de fapt tazz parca era presedinte...saracau tazz toata iarna trecuta venea pe jos(metrou) pana la afi ca asa vroia tanku ca e la 2-3 statii de el...eu am zis si mai de mult ca nu mi-a convenit treaba asta dar degeaba, ca tazz nu a zis nimic ...Oricum eu am iesit din clubul asta si nu mai ma bag dar v-am zis asa ca chestie ce m-a deranjat mereu e faptu ca tanku mereu i-a decizii asa de unu singur sau nu stiu cu cine le ia ca mereu cand anunta ceva zicea ca am hotarat toti dar eu nici nu stiam de unele treburi stii,dar asa cica am hotarat cu totii, am impresia ca el se trezezeste dimineata, se intalneste cu grin si blu si se gandesc ei asa ce decizii sa mai ia in clubu asta... si se hotarasc ei asa..."ce sa mai facem noi astazi cu 'clubul'...","aaa...hai sa mai ne jucam si noi un pic...ia sa-i punem noi pe prosti sa vina la afi ca asa vrem noi..." dupa tank, daca s-ar putea ar zice sa faca intalnirea la el in fata blocului si noi "prostii" am zice da, sigur,nicio problema ... dar ma rog nu mai fac parte din club si nu ma mai priveste, deci nu ma mai bag.. v-am zis asa ce am vrut si mai demult sa zic,dar am sperat ca totusi se va schimba ceva ... Bafta !
|
E cam gresit in mare parte pentru ca tanku nu a luat singur deciziile, cand a fost vb de ceva el a intrebat grupu si noi am luat deciziile nu el, ca asa sa inteles asta e, se mai interpreteaza si gresit, dar nu e subiect de cearta o rezolvati voi face 2 face dar nu e nevoie sa ne ambalam ca niste curcani, dar daca tot tineti de decizii si astea, veniti si voi cu idei, ca pana acum am auzit idei doar de la tank, liviu si leo si de la vera ce mai ciripeste ca e mica si nu prea o aude nimeni:P ( no offence - nu ma bate  ) ).
18-09-10, 03:27
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Tank
am dreptu sa ma apar. si te rog, hai sa terminam cu discutia asta pe forum k il umplem degeaba. bafta
|
pai daia e offtopic ca sa`l umplem  )=))
|
|
|
18-09-10, 10:17
|
|
 Stage 5
|
Andy,toata iarna tecuta ne-am intalnit la carrefour orhideea,
Tank nu ia singur deciziile astea, si nu face cum zici tu ca se intalneste cu mine si cacat ce mai zici tu,
Aere de sefie?Pai ia stai ma baiatule e vicepresedinte daca-l deranjeaza ceva ii zice lui tazz tazz gandeste si el la randul lui si dupa aia se vorbeste cu restu, iar cum a zis si tank cand se discuta ceva tu ori comentai aiurea faceai glume proaste ori nu erai, oricum tu acuma esti in UTR deci nu prea as vedea rosturile comentariilori tale.
Apropo cei care a-ti venit aseara mie mi s-a parut ca a fost foarte frumos si ca a fost o iesire din monoton,Respect SRS!!!
Si apropo SKN nu trebuie sa zica tank sa ne intalnim la orsova, ca noi si asa ne intalnim in timpu saptamanii  !!!
P.S. Esti la fel ca inainte pe forum esti cu gura mare dar cand e vorba sa vorbesti fata-n fata ........... sper ca intelegi  !
Last edited by green_e30; 18-09-10 at 10:22.
|
|
|
18-09-10, 10:52
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by green_e30
Andy,toata iarna tecuta ne-am intalnit la carrefour orhideea,
Tank nu ia singur deciziile astea, si nu face cum zici tu ca se intalneste cu mine si cacat ce mai zici tu,
Aere de sefie?Pai ia stai ma baiatule e vicepresedinte daca-l deranjeaza ceva ii zice lui tazz tazz gandeste si el la randul lui si dupa aia se vorbeste cu restu, iar cum a zis si tank cand se discuta ceva tu ori comentai aiurea faceai glume proaste ori nu erai, oricum tu acuma esti in UTR deci nu prea as vedea rosturile comentariilori tale.
Apropo cei care a-ti venit aseara mie mi s-a parut ca a fost foarte frumos si ca a fost o iesire din monoton,Respect SRS!!!
Si apropo SKN nu trebuie sa zica tank sa ne intalnim la orsova, ca noi si asa ne intalnim in timpu saptamanii  !!!
P.S. Esti la fel ca inainte pe forum esti cu gura mare dar cand e vorba sa vorbesti fata-n fata ........... sper ca intelegi  !
|
Fratilor tin sa iii multumesc pe aceasta cale domnului grin k a avut amabilitatea sa ne convoace la o ieseala unde am vazut spectacol ce-i drept mai pe final intre NSL si un audi rs6 si la final de tot intre acelasi nsl si un urs de 3.5 in toate cele 5 linii disputate NSL-ul a fost castigator, dar sa nu uitam si de prezenta unuia dintre membri nostri la start ,aceea a lui diciu, cu a lui matza care a reusit un egal dupa 2 curse discutate cu un e36. multumim si respect SRS.
Last edited by TaZzY E30; 18-09-10 at 11:07.
|
|
|
18-09-10, 11:15
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Echipa de sprijin]
|
intr-adevar,a fost grav.....pacat ca nu am putut sta mai mult
|
|
|
18-09-10, 13:31
|
|
Stage 3
|
In legatura cu discutia intre tank si SKN. andy nu te supara da numai faci parte din club ai plecat pur si simplu in utr repede deci nu inteleg care mai e deranju frate... acum pt SRS: imi pare sincer rau ca am plecat devreme aseara dar asa este cand esti in timpu scolii si nu esti lasat nici vinerea afara... nu stiu cand o sa mai ajung. stiu ca asa am zis si vinerea trecuta si ieri am ajuns  ... nu tine de mine... daca ar fii ash veni la fiecare intrunire... respect SRS
|
|
|
18-09-10, 16:21
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
plm se baga limbrici in seama poi mai copilule numai vb frate ca sa ales si u nai auzit ,poi ce raq v-am zis eu ma daca voi faceti bisericutze se incep cu discuti........
iar de intalnirea de la bloc stati voi calmi ca noi si asa ne vedem , ba dau eu startul ba tank ba vera asa ca linistitiva frate ...eu nu vad rostuls ama duc pana in pantelimon pt ce pt o persoana hai nu 1- 5 ....acum sa fin seriosi sa se simta si uni frate ca nu vin 10 masini pt 5 insi care din aia 5 sigur nu vin 2
stati ca vine iarna si va vad eu care cum iese din casa ......... sa vad si eu atunci interes pt clubul asta ....scuze o sa fie ca mia aruncat vecinu zapada in fata masini si nam iesit sau eu mai stiu ce
asa ca nu va mai certati din cauza altora care au iesit din club sau vine din an in paste si atunci cand vine vine cu cativa tovarasi si se dau laoparte
18-09-10, 23:48
|
|
Stage 3
|
Unii dintre voi va bagati aiurea in seama ... nu m-am luat de nimeni asa ca nu stiu ce sariti asa ca arsi,nu vad de ce tot interveniti cu comentarii (tiby si njd,care nu aveti nicio legatura cu ce am spus eu) ... doar mi-am spus parerea, ceea ce trebuia sa spun mai demult
|
|
|
|
|