Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 20-05-11, 21:33   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Campionatul National de Karting 2011 - Etapa II - 21, 22 Mai Bacau

In zilele de 21 si 22 Mai, pe frumosul circuit de karting ‘’Selena’’ din Bacau, va avea loc a doua etapa a Campionatului National de Karting 2011.

Vor fi prezenti la start sportivi ce vor participa la clasele de concurs N60, Pufo, Mini, KF3, KF2 si KZ2. Se anunta o etapa frumoasa si disputata, cativa piloti fiind asistati de ecipe tehnice din Italia, ce au pus la dispozitia pilotilor romani si materialul sportiv.

Ziua de sambata va incepe la orele 09:00, cu antrenamente libere, urmate in jurul orelor 13:30 de prezentarea pilotilor ce va precede prima mansa de concurs a claselor N60, PUFO si MINI. Acestea vor avea loc intre orele 16:15 si 18:00

Duminica, va fi o zi plina, urmand a se desfasura a doua mansa a claselor nationale, mai sus mentionate, iar pentru clasele internationale, urmand a se desfasura, ambele manse de concurs ale etapei. Ziua va incepe la orele 09:00, cu o sesiune de antrenamente libere, fiind urmate de mansele de concurs, ce vor avea loc intre orele 11:00 si 15:20. Ziua a doua de concurs, se va inceia cu festivitatea de premiere, la orele 16:30.

Intrarea este libera.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	karting.jpg
Views:	124
Size:	179.5 KB
ID:	2011955  
__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>

Last edited by el nino; 20-05-11 at 21:54.
el nino is offline  
Old 21-05-11, 00:04   #2
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Re: Campionatul National de Karting 2011 - Etapa II - 21, 22 Mai Bacau

44 de sportivi prezenti la startul celei de-a doua etape a CNK, desfasurata la Bacau. O invazie putem spune de piloti din tara vecina Ucraina, care are cel putin un reprezentant la clasele N60, Pufo si KF3.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	KF3.jpg
Views:	140
Size:	36.7 KB
ID:	2012133   Click image for larger version

Name:	KF2.jpg
Views:	158
Size:	37.2 KB
ID:	2012134   Click image for larger version

Name:	KZ2.jpg
Views:	147
Size:	39.2 KB
ID:	2012135  

Click image for larger version

Name:	MINI.jpg
Views:	192
Size:	46.2 KB
ID:	2012136   Click image for larger version

Name:	N60.jpg
Views:	156
Size:	43.9 KB
ID:	2012137   Click image for larger version

Name:	PUFO.jpg
Views:	140
Size:	46.3 KB
ID:	2012138  


Last edited by el nino; 21-05-11 at 00:09.
el nino is offline  
Old 22-05-11, 01:18   #3
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Re: Campionatul National de Karting 2011 - Etapa II - 21, 22 Mai Bacau

Zi plina pentru sportivii angrenati in a doua etapa a CNK 2011. Dupa antrenamentele cronometrate disputate astazi, sambata 21 Mai, au avut loc mansele de concurs ale claselor PUFO, MINI si N60. La clasa PUFO s-a impus in mod surprinzator, debutantul Mateas Davide de la GO KART TEAM Satu Mare, urmat de campionul de anul trecut Andrei Ponta si de ucraineanul Georgiy Krasko. La N60, castigator a fost in prima mansa timisoreanul Leo Borlovan de la ABAS Timisoara, fiind secondat de ucraineanul Zamula Yllia si conationalul acestuia Danylo Garus. Clasa mult asteptata a zilei de sambata, MINI, a fost cea mai scurta si cea mai spectaculoasa, in turul doi al primei manse de concurs, in acul de par ce urmeaza liniei de start-sosire, avand un incident de concurs in care au fost implicati trei sportivi, australianul Alexander Prelea iesind cel mai sifonat. Toate karturile implicate in accident au avut de suferit iar pilotii primind ingrijiri medicale minore. In urma incidentului, mansa a fost suspendata, urmand a se relua duminica dimineata.
O etapa viu disputata, clasa MINI facand si de aceasta data deliciul celor prezenti pe pista de karting din Bacau.
Ziua de duminica, se asteapta a fi una spectaculoasa, intrand in scena si clasele CIK-FIA, KF3, KF2 si KZ2.
Va asteptam asadar la pista de karting din Bacau, pentru a urmari un spectacol sportiv de calitate.
Intrarea este libera.
el nino is offline  
Old 24-05-11, 16:18   #4
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Default Re: Campionatul National de Karting 2011 - Etapa II - 21, 22 Mai Bacau

Week-end de exceptie pe circuitul de karting din Bacau. De foarte mult timp, nu am mai asistat la o etapa de karting cum a fost aceasta desfasurata in acest sfarsit de saptamana.
O etapa cu tot ceea ce poate oferi motorsportul. Accidente, depasiri, rasturnari de clasament.
Prima zi de concurs, sambata, se anunta una obisnuita, dupa mansele de calificare. Au urmat insa primele manse ale claselor PUFO, MINI si N60.
La clasa PUFO, toata lumea il vedea deja campion pe Andrei PONTA, care castigase primele doua manse ale primei etape intr-un mod categoric. Nu au fost de acord cu aceasta situatie insa, cei de la GO KART TEAM Satu Mare, care prin pilotul lor, debutant de altfel, Mateas Davide, au reusit sa dea peste cap socotelile celor de la Real Racing Tulcea. Pilotul satmarean, plecat de pe pozitia a treia a grilei de start in prima mansa, a reusit sa castige, fara nici un fel de probleme in fata mult mai experimentatului sau adversar, Andrei Ponta, dupa o lupta crancena, la limita sportivitatii. O foarte frumoasa impresie au lasat sportivii din Ucraina, care prin Krasko Georgiy, au ocupat pozitia a doua a clasamentului etapei.
Clasa N60, mult mai populata decat la prima etapa, avea sa confirme forma buna a pilotului timisorean, Leo Borlovan. Nu insa usoara a fost lupta, cu sportivii din Ucraina. Daca Leo a reusit sa ocupe prima pozitie in grila dupa antrenamentele cronometrate si sa castie prima mansa de concurs in fata principalului sau adversar, ucraineanul Zamula Illya, in a doua mansa de duminica, ucraineanul a fortat un viraj, scotandu-l in decor pe sportivul nostru. Din acel moment, pilotul din Ucraina, nu a facut decat un galop de sanatate pana la finalul mansei secunde, adjudecandu-si astfel prima pozitie a podiumului. A fost secondat de un coechipier, Garus Danylo si de sportivul nostru, Leo Borlovan. Leo a castigat detasat prima etapa a acestei clase, dar, ca si la clasa mezina PUFO, lupta pentru prima pozitie in clasamentul general, a fost relansata.
Cea mai „nebuna” clasa a kartingului romanesc, clasa MINI, a oferit primul „spactacol” in acest an, chiar in turul al doi-lea al primei manse, disputate sambata. De aceasta data insa, in afara luptei extraordinare dintre Andrei Vajda – Go Kart Team Satu Mare si Alexandra Marinescu – Urban Fast Bucuresti, Schlett Kristofer de la Real Racing, Roland Csato legitimat la CS Skat Kart Tg Secuiesc si Alexander Prelea tot de la Real Racing, au oferit faza zilei de sambata, fiind autorii unui accident foarte spectaculos. Din fericire insa, sportivii nu au avut absolut nimic, echipamentele de protectie fiind cele care au facut posibil acest lucru. Nu acelasi lucru putem spune insa si despre karturile celor trei sportivi, care au fost aproape inlocuite, datorita avariilor suferite. Mansa a fost anulata si reprogramata a doua zi. Incidentul nu avea sa lase urmari deloc asupra sportivilor, cele doua manse fiind foarte disputate, chiar daca au avut loc la distanta mica de timp una fata de cealalta, programul fiind modificat in urma reprogramarii mansei de sambata.
Daca suprematia lui Petrut Florescu, pilotul celor de la Urban Fast Bucuresti nu poate fi pusa la indoiala, satmareanul Vajda Andrei si craioveanca Alexandra Marinescu, au oferit un spectacol de pilotaj cum nu putem vedea la orice cursa. Depasirile alternative ale celor doi, i-au dat castig de cauza in prima mansa lui Andrei. Cum fetele nu vor sa se lase cu nimic mai prejos, in a doua mansa, Alexandra, a speculat o greseala facuta copilareste de Andrei, manevra ce l-a scos pe acesta de pe pista, obtinand astefel pozitia a doua a podiumului.
Juniorii au fost poate cei mai „cuminti” in aceatsa etapa, Brad Brunner – Urban Fast castigand detasat. O lupta foarte frumoasa s-a dus intre Razvan Popiel tot de la Urban si ucraineanul Andrei Proskurin, romanul avand insa castig de cauza in atat in mansa cronometrata cat si in cele doua manse.
KF2, clasa seniorilor fara curie de viteze, a tinut mortis sa ne convinga ca, nu numai cei de la MINI pot oferi spectacol pe pista. Protagonistul a fost craioveanul legitimat la Dumagas Racing, David Dugaesescu. Dupa ce a castigat antrenamentele cronometrate, David a castigat si prima mansa de concurs, lupta ducandu-se intre Roberto Arcarese – Real Racing si Calin Tariceanu, legitimat la acelasi club. In a doua mansa insa, dupa start, David a cazut pana pe pozitia a patra. Acolo practic a inceput spectacolul, David reusind o cursa de recuperare a pozitiilor pierdute, fiecare lupta cu adversarii fiind un adevarat spectacol. A reusit acest lucru cu cateva tururi inainte de finalul mansei, confirmand inca odata forma excelenta in care se afla. Roberto Arcarese insa, dupa ce a reusit sa obtina locul doi al primei manse, s-a vazut nevoit sa capituleze in a doua, in urma unei defectiuni la motor. Asadar, David Dugaesescu pe prima pozitie a podiumului, urmat de Calin Tariceanu si de campionul de anul trecut Daniel Nicolescu. Acesta din urma, a reust sa ii fure pozitia a treia a podiumului lui Roberto Arcarese, datorita timpului mai bun avut in mansa cronometrata, acesta fiind criteriul de departajare in caz de egalitate.
In fine, clasa regina, KZ2, a fost castigata din nou de sportivul celor de la Real Racing, Salvatore Arcarese. Daca in prima mansa adversarul direct, nu l-a „deranjat” foarte mult timp din cauza motorului (biela rupta ), in a doua mansa, Viktor Stefan de la CS Skat Kart Tg Secuiesc, i-a dat multe batai de cap campionului en-titre, acesta din urma reusin sa termine in fata lui Viktor la numai trei zecimi de secunda. Podium asadar pentru Salvatore Arcarese, urmat de Enache Cristian de la ICS Racing si Birloiu Eduard de la Real Racing, ambii profitand de abandonul din prima mansa a lui Viktor Stefan.
O etapa foarte frumoasa, care a beneficiat si de vremea frumoasa de la Bacau, celor prezenti in tribune, fiindu-le oferit un spectacol de mare valoare.
Multumim pe aceatsa cale pentru poze lui Vali Tache.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	_MG_5259.jpg
Views:	118
Size:	298.4 KB
ID:	2016860   Click image for larger version

Name:	_MG_5362.jpg
Views:	111
Size:	350.3 KB
ID:	2016861   Click image for larger version

Name:	_MG_6360.jpg
Views:	111
Size:	336.4 KB
ID:	2016862  

Click image for larger version

Name:	_MG_6348.jpg
Views:	121
Size:	344.9 KB
ID:	2016863   Click image for larger version

Name:	_MG_6727.jpg
Views:	122
Size:	319.0 KB
ID:	2016864   Click image for larger version

Name:	_MG_6555.jpg
Views:	111
Size:	296.2 KB
ID:	2016865  

Click image for larger version

Name:	_MG_7796.jpg
Views:	123
Size:	380.5 KB
ID:	2016866  

Last edited by el nino; 24-05-11 at 16:53.
el nino is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -