Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 09-05-11, 19:38   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Default SEEKZ - Romanian GP

In week-end-ul tocmai incheiat, s-a desfasurat pe circuitul de karting de la Tunari – Bucuresti, a doua etapa a SEEKZ, Romanian GP. Dupa un nou regulament, zilele de sambata si duminica, au fost pline pentru pilotii participanti, de anul acesta, SEEKZ desafasurandu-se cu cate doua etape a cate doua manse de concurs.

Cum ne-am obisnuit in ultimii ani, sportivii nostri, se bat pentru locurile fruntase, de foarte multe ori castigand aceasta competitie.
Vremea capricioasa a dat destul de multe batai de cap sportivilor dar si mecanicilor, acestia din urma fiind nevoiti sa seteze ramele si motoarele cand pentru ploaie cand pentru uscat.

La clasa MINI, romanul Andrei Vajda, pilotul celor de la GO Kart Team Satu Mare, nu a lasat nicio sansa competitorilor, castigand fara drept de apel atat calificarile cat si cele 4 manse de concurs, fiind si castiatorul etapei. O lupta foarte stransa s-a dat intre urmaritorii acestuia, romanii Eduard Anton si Alexandra Marinescu pe de-o parte si turcii Unsal Luca si Getin Yigit. Din pacate pentru noi, locurile doi si trei in clasamentul etapei, au fost ocupate de sportivii turci, cu mentiunea ca, in clasamentul etapei, Eduard Anton si Unsal, au acumulat acelasi numar de puncte, 55.

La junior, clasa KF3, pozitia I a etapei, a fost ocupata tot de un pilot roman, Brad Brunner, pilot ce alearga sub culorile celor de la Urban Fast Bucuresti. Si de aceasta data, principalul adversar al romanului a fost un sportiv din Bularia, Georgi Tachkov, clasat pe pozitia secunda, fiind urmat de un coechipier, Ivanov Lachezar.

Seniorii David Dugaesescu de la Dumagas, Calin Tariceanu si Arcarese Roberto de la Real Racing, nu i-au putut face fata mult mai titratului sportiv bular Stefano Lovchaliev. Acest lucru s-a intamplat, chiar in dauna faptului ca David, a reusit sa castie doua din cele patru manse, constanta sportivului din Bulgaria spunandu-si cuvantul in intocmirea clasamentului general.

La clasa regina, KZ2, sportivii din tara vecina, Bulgaria, au facut legea si pe ploaie si pe uscat. Mishel Georgiev, Stoev Alexandar si Vladimir Arabadjiev au ocupat primele trei pozitii in clasamentul general al etapei. Cea mai buna clasare dintre pilotii romani a avut-o Stefan Viktor, legitimat la CSSK Tg. Secuiesc.

O etapa foarte disputata, cu nenumarate incidente de concurs, care a adus la rampa, inca odata, sportivii romani. Credem in continuare, ca si anul acesta, titlul pe natiuni al SEEKZ sa revina tot pilotilor nostri.
__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>
el nino is offline  
Old 11-05-11, 21:01   #2
energie

Stage 3
 
energie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 127
Default Re: SEEKZ - Romanian GP

Felicitari tuturor pilotilor romani care au participat la aceasta etapa. David Dugaescu merge extraordinar, felicitari
energie is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -