Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > Campionatul National de KARTING

Campionatul National de KARTING Etape din Campionat, Piloti karting, Clasamente, Stiri, Piste de Karting

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 02-09-10, 00:10   #1
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up 2010 CIK-FIA World Karting Championship & Karting Academy Trophy

Pilotul targovistean Mihnea Ioan STEFAN, legitimat al TOMIS KART Constanta, reprezentantul tarii noastre la „2010 CIK-FIA World Karting Championship & Karting Academy Trophy”, a luat parte la cea de-a doua etapa a acestei competitii la Alcaniz – Spania.
Daca in prima etapa desfasurata la Wackersdorf in Germania, pilotul nostru nu a reusit sa termine decat o singura cursa, in Spania, evolutia acestuia a fost mult mai buna, reusind sa termine ambele curse.
Plecat de pe pozitia a 19-a pe grila, sportivul nostru a reusit o cursa frumoasa pana in turul 5 cand se afla pe pozitia a 11-a. Cateva mici acrosaje, l-au dus pe Mihnea la sfarsitul primei curse pana pe pozitia a 19-a.
In a doua mansa insa, plecat de pe aceeasi pozitie ca in precedenta, Mihnea a ajuns dupa doua tururi pe pozitia 21, fapt ce nu l-a descurajat pe roman. Tur de tur, Mihnea a inceput recuperarea pozitiilor pierdute si dupa sfarsitul celui de-al 12-lea tur ( ultimul ), a ocupat pozitia a 14-a.
La aceeasi competitie, participa si Brad BRUNNER, pilotul roman stabilit in Elvetia, care alearga pentru Austria. De mentionat si evolutia lui Brad, el clasandu-se pe pozitia a 17-a in ambele curse disputate in Germania, in Spania neluand startul.
In urma celor doua etape disputate, in clasamentul general, Mihnea ocupa locul 20 iar Brad locul 27.
__________________
<b>Campionatul National de Karting</b>

Last edited by el nino; 02-09-10 at 00:33.
el nino is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -