Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Ca deobicei foarte tare a ieşit ...mă oftic că n-am putut ajunge şi eu  dar poate fac în aşa fel să ajung la Tulcea ...cine ştie
Juniorul lui Mom deja e la fiecare eveniment  ) deabea aşteaptă să se facă mare
Bravo Santos  !
|
pai haidi ca avem nev de fotograFitza haidi !!!!!!!
Quote:
Originally Posted by jakal
mersi mult ca a aparut si juniorul meu in filmulet ..esti de nota 10...
|
placerea a fost de partea mea
Quote:
Originally Posted by Jokerman170
Nu am vazut multe defecte la filmul asta, dar parca se simte lipsa a unui stabilizator de camera, asa pare prea amatoresc parca dupa parerea mea.
|
asta e problema,daca-ti vine sa crezi,n-am un nenorocit de trepied macar,habar n-am pe unde l-am pierdut pe ultimu si deci tre sa filmez din mana,insa cred ca pentru niste filmari din mana a iesit destul de ok ,cand o sa filmez dp trepied sper sa se simta diferenta
ms de critica

la mai mare
Quote:
Originally Posted by Provenzano
intotdeauna faci niste filmulete Extraordinare.Felicitari.
|
mersi frumos provenzano
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
E frumos, e destul de lung si se vede putin nevoia de trepied si de contur-uri. 
Dar mie unu, imi place.
|
da,trebuia sa trag mai multe de counturi,credeam c-o sa mai am timp da s-a terminat subit cursa,plm
Quote:
Originally Posted by energie
Felicitari, rausit filmul, se putea putin mai lung da e bine si asa. Inca ceva, vezi ca e Targu nu "Targul"  da se scuza 
|
scz ptr faza cu targul , n-am vrut mai lung ca sa nu plictisesc, si asa mi se pare lunguietsz...
mersi de posturi
alte critici ?
gen lipsa totala de efecte gen light rays , dazzle si alte ***uri care chiar dau bine pe filmari de genu ?
nu deranjeaza?
mie mi se par saracacioase filmele dp asta de vedere
tre sa trec pe alt program sau nush ca plug-inuri ptr premiere nu gasesc..
si sa stai sa faci fiecare tranzitie or whatever in after effects e de porc