Quote:
Originally Posted by stefandragnea
Cica avem si o Ultima GTr in Bucuresti, as vrea sa vad o cursa intre cei doi.
Stock, Ultima are 534cp si 990kg, 2.6s 0-100km/h; dar aceasta de la noi din tara e modificata din cate am auzit. Ar fi interesant
|
Teff personal nu cred ca aceste proiecte pot fi considerate in competitie din cel putin doua considerente.
Primul ar fi acela ca Cezar si echipa tehnica si de management Exelixis sunt parteneri si prieteni BFC neexistand intre noi nici o picatura de ura autohtona si pur dobrogeana.
Al doilea ar fi ca proiectele au directii de dezvoltare total diferite si ambele sunt 100% extreme, profi si foarte costisitoare.
Cu siguranta senzatiile sunt diferite si foarte interesante in ambele proiecte. Nu este exclus insa niciodata ca prieteni sa se intalneasca cu amantele pe strada
.
Multumesc pe aceasta cale si pentru interesul acordat Gtr-ului nostru
dezvoltat in Romania de Black Falcon Cars (un joint venture by Luca Motorsport and Abbas Racing) si as face urmatoarea precizare - intradevar platforma folosita de noi in unul din proiectele noastre este un body produs de Ultima Sports LTD – UK. Datorita faptului ca integral platforma tehnica formata din structura rezistenta,motor, transmisie, electronica generala si motor am denumit modelul nostru SBC-TT1750 - see link.
Ps. FELICITARI si RESPECT pentru CZR …………..
true passion.