frate cielo ala sigur avea ceva modificat pe cand a mea e de 7 ani nu iam schimbat decat uleiul si o data a avut probleme cu ambreiajul! pe deasupra mai e si break! mam dat cu cielo de 75 stock si nu are nici o sansa era la 1 masina in spatele meu!iar in asta nu bag bani ca nu are rost ca in ianuarie vreo sa o vand!
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"tom\"
ba baieti ma bag si eu la provocarea aia ci renaultul si golful 3 suna tentant. n vdm p pista sambata p baneasa. am un hyudai de 1.3.
kt despre cieloul ala kr i-o da golfului parerea mea e k avea ceva manari la motor...parerea mea
Tom imi pare rau ca nu am ajuns la baneasa pe pista, dar incerc sa ajung pe 4 dec si vedem care pe care.
Cel mai bun sa castige!
Re:
Quote:
Originally Posted by \"TufY\"
hai ca ma bag si eu cu toti care vreti cu golful lui dodo!!! acceptati???
dacia logan 1,6 benzina 90 cp stock , pe lista esti si u vyruss
Am tot cautat un logan sa ma dau cu ea, dar nu am gasit ......si iata ca ai aparut tu. Daca imi voi rezolva problemele cu siguranta voi veni si iti voi onora provocarea.