Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-12-05, 19:09   #76
calibra_zum

Stage 3

Default Re: ,

Quote:
Originally Posted by \"Turbo110\"
Quote:
Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
una galbena dar apropos....stii ce e LET? iar WRX-ul are nr TUN parca si e albastru
dai explicati degeaba ca nu or vina ei la bucuresti sa vada ei masini
UGA isi pune blocant iar exista un wrx care o sa le spulbere visele de a castiga in buc grupa f g sau ce or mai vrea ei !

eu cred orice dar sa fie wrx in romania nu in alta tara
asta odata
si sa fie deja modificat sa ma bata nu sa fie in reparatii iar la rampa sa iese la vara sau pana la 1 septembrie 2006
calibra_zum is offline  
Old 22-12-05, 07:58   #77
bogdan_kwx

Stage 5

Default .

eu l-am felicitat pe baiat si am recunoscut ca a fost mai bun .tu cred ca ai o problema , eu nu am ridicat capota la craiova in ziua aia asa ca nu intoxica lumea cu praz verde.i-am zis si lui Florica inainte de cursa ca nu merge masina bine.Iar daca tu consideri ca Marangoni de 220 lei/buc sint niste cauciucuri profi sa te dai la liniute...Cind o cistiga si 5-ul vostru la Buc atunci sa emiteti pretentii.ok?
PS.Inainte de cursa eu am vazut un 5 cu capota ridicata si un tip simpatic numit PIL tragea cu un patent sa mai puna un arc destul de gros la supapa.Crede-ma ca masina nu avea culoarea rosie.......
bogdan_kwx is offline  
Old 22-12-05, 22:02   #78
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Am curatat blah blahul care aparuse...
motivul este evident...

Va rog sa postati ON TOPIC de aici in colo!
RoSonic is offline  
Old 28-12-05, 20:19   #79
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Am curatat blah blahul care aparuse...
motivul este evident...

Va rog sa postati ON TOPIC de aici in colo!
frate schimba si tu numele topicului sau fa un split ce dracu ca eu am postat doar la pagina nr 1 ... s-a dat in subarisme si alte alea care n-au nici cea mai mica legatura cu mine
Old 29-12-05, 16:35   #80
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: .

Quote:
Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
eu l-am felicitat pe baiat si am recunoscut ca a fost mai bun .tu cred ca ai o problema , eu nu am ridicat capota la craiova in ziua aia asa ca nu intoxica lumea cu praz verde.i-am zis si lui Florica inainte de cursa ca nu merge masina bine.Iar daca tu consideri ca Marangoni de 220 lei/buc sint niste cauciucuri profi sa te dai la liniute...Cind o cistiga si 5-ul vostru la Buc atunci sa emiteti pretentii.ok?
PS.Inainte de cursa eu am vazut un 5 cu capota ridicata si un tip simpatic numit PIL tragea cu un patent sa mai puna un arc destul de gros la supapa.Crede-ma ca masina nu avea culoarea rosie.......
Pertinent punct de vedere.
SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -