Va provoc pe toti, acum in prag de An Nou, sa fiti mai buni...sa incercati sa fiti mai uniti, orgoliile impinse la maxim sa nu va mai desparta, sa va amintiti ca ati plecat de jos, dintr-o simpla pasiune, care cu timpul s-a materializat de la o simpla janta de diametru superior celei stock si un tun de bas, pana la biele si pistoane forjate, turbine pe rulmenti,etc...fara ceilalti de langa voi nu ati fi ajuns la stadiul actual pentru ca, simplu, nu ar fi existat concurenta la nivel national...fara site-ul pe care il minjiti zi de zi cu insulte, site-ul care v-a deschis o lume noua si v-a facut sa cunoasteti dotarile si aspiratiile asa-zisilor adversari, nu ar fi fost ceea ce este acum...v-ati adunat la ocazii gen 4tuning days, 4tuning fever, ati zambit in lumina reflectoarelor si ati pozat langa femei frumoase si automobile performante, fie ca au fost sau nu chiar ale voastre, v-ati uitat unii la altii in cautare de noutati sau upgradeuri mai interesante, totusi nu ati renuntat la a cauta samanta de cearta si a amplifica orice conflict iscat pe o tema mai mult sau mai putin serioasa...
va provoc sa va dati mana, sa dovediti ca sunteti o comunitate ce imparatasiti acelasi interes, care mergeti pana in panzele albe pentru a va implini visul, fie ca e vorba de mii de watts RMS, fie ca e vorba de sute de CP, fie ca e vorba de styling impresionant...unde sunt zilele in care se impartaseau experiente comune, in care nici unul nu era mai destept decat celalalt iar cei experimentati serveau lectii de profesionalism bobocilor...acum toti stiu treaba la perfectie,s-a ajuns la o mandrie in ceea ce priveste cunoasterea automobilului, aproape toti fabuleaza despre performante greu de atins si asta naste alte conflicte...
provoc pe cei care au puterea necesara sa organizeze curse sa o faca, sa nu mai dea crezare gurilor rele ale unor indivizi care nu vor putea fi niciodata multumiti...nimeni nu e perfect,dar toata lumea stie si este constienta ca, cu mici exceptii, orice organizator de curse s-a straduit asa cum a putut sa organizeze etapa perfecta...in loc de critici, ar trebui sa punem mana cu totii sa imbunatatim lumea curselor...chiar cand a fost vorba de infaptuirea solutiei salvatoare a lumii curselor romanesti, insemnand construirea unei piste, la nici 2 saptamani de la afirmarea initiativei, fie ca era realizabila sau simplu vis, totul a fost manjit si veridicitatea faptelor promise a ajuns sub semnul intrebarii...practic a fost vorba de o initiativa starpita din fasa...daca nici in momentele in care se vrea binele VOSTRU nu reusiti sa fiti UNITI, ce ne asteapta dragi colegi de breasla?
va provoc sa fiti modesti,sa faceti loc printre voi si celor care,desi impart aceeasi pasiune cu voi, nu au resursele necesare unei evolutii fulminante...sa le scuzati acestora entuziasmul afisat pentru fiecare Watt sau CP obinut in plus, afisand o atitudine de confirmare a eforturilor fiecaruia, pentru a nu le taia avantul pioneresc intr-un proces lent care,stiti f bine cu totii,te stoarce de resurse financiare,iti rapeste timp,etc ...retineti, cu cat mai multi in aceasta directie, cu atat mai bine...
va provoc in final pe toata durata lui 2008, an care imi doresc sa va gaseasca pe toti sanatosi si fericiti, cu vise implinite, sa imi aratati cat de bine ati inteles vorbele mele de mai sus...
sperand ca tot ce am scris nu va semana doar cu un sfat din batrani si ca nu va fi perceput ca simple vorbe goale,inutile, Dragos de la Iasi va saluta si va respecta pe toti, urandu-va LA MULTI ANI!