B-34-SGM ... hai sa te lamuresc eu cum o fost treaba cu mersul ... deci ... nu mai stiu exact ziua ca am fost cam ocupat in ultimu timp .. in orice caz vremea era super proasta si am plecat la Iasi si a trebuit sa ma intorc si inapoi ,... viscolea foarte tare si se depunea zapada pe asfalt si m-am grabit sa ma intorc acasa inainte sa nu raman inzapezit ca la noi asa este mai ales pe Vaslui-Iasi cand viscoleste se depune zapada foarte groasa in anumite zone ... deci nu mergeam repede sa ma dau zmeu ... am mers repede pe anumite portiuni de drum uscat si linie dreapta ca sa ajung acasa ...
Si derapajul ... oricui probabil i s-a intamplat sa-i fuga macar o data masina iarna ... mergi pe asfalt apoi dai de o portiune de numai gheatza .... sa mai fie si curba ... n-apuci sa vezi ce e dupa curba ... derapezi ... daca derapezi nu inseamna ca esti sofer ... de acord cu tine mai mult rezulta inconstienta ...
e important ca am redresat masina si am ajuns acasa ...
1: Nu-s mare sofer is incepator .
2: Am facut numai 50.000 de km ....
3: 10.000 i-am facut pe masina asta si inca nu stiu exact limitele ei.... mai am de invatat .
Daca am suparat pe cineva imi cer scuze ... (BOG tie nu )