Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Reply

Thread Tools
Old 24-12-04, 17:11   #1
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Idee provocari

Am o idee dar nu stiu exact cum sa fie implementata
o baza de date in care fiecare utilizator se inscrie cu

puterea masini :
se va reprezenta prin emblema unor caluti capul de tabel

numarul cailor v-a fi trecut la inceput cu culoarea rosie ,si pana nu capta una din culorile urmatoare acea masina nu v-a fce parte din clasamentul \"oficial\"
devine albastra daca avem confirmarea de la dyno, ori este prezenta o persoana de incredere in momentul testarii, ori se primeste o confirmare scrisa de la dymsport (mi se pare ca ei sunt singurii care au aparat de dyno)
devine verde daca face test cu un aparat de genul G-Tech , la fe ltrebuie sa fie cineva din administrati siteului la test, sau persoanele care detin astfel de aparate vor fi \"acreditate\"/considerate de incredere la efectuarea testului

devine galbena daca este cea din talon si se constata ca motorul corespunde, se stabileste saptamanl o ora si o zi in care cei care sau inscris pe site se pot inatlni cu administratorii acestui \"site\" pt o verificare a datelor, sau se va face in cadrul curselor legale

in cazul in care se fac teste cu dyno/ Gtech/ confrunatre talon cu motor de pe masina vor in cazul in care userul doreste vor fi afisate toate 3 puterile fiecare valoare colorata corespunzator

numele soferului:
capul de tabel e cu scris
aicea este pus nick-ul de pe forum
click pe nick e dus la detaliile respectivului de pe forumul 4tuning

Masina:
capul de tabel tot cu scris
aicea este trecuta marca si modelul (problema cea mare este ca nu stiu cum sa fac cand sferul isi schimba masina ( )

Provocari:
o icoana cu 2 masini la linia de start
de cati a fost provocat / pe cati a provocat (e vorba de cursele nesolutionate)
click pe numar sunt afisate provocarile facute si primite adica cu ce masini

victorii:
se reprezinta printr-o icoana la linia de finish pe locul 1
nr de victorii obtinute acesta creste in urma solutionarii unei provocari
click pe nr de victorii se afiseaza contra cui a castigat

infrangeri:
la fel ca la victorii cu mici modificari

locul 1:
o icoana cu o cupa cu locul 1
se pune numarul de locuri 1 obtinute la curse legale
click pe el se afiseaza anume la ce curse si la ce grupa a castigat

locul 2:
analog locul 1

locul 3:
analog locul 2

mentiuni:

click pe capul de tabel efectueaza sortarea descendenta dupa respectivul criteriu (in cazul puterii cele cu rosu sunt puse ultimile indiferent de valoarea mentionata)

fiecare user care se inscrie se poate loga si poate inregistra provocari
sa zicem maxim 10 provocari, pana nu le solutioneaza nu mai poate face altele o provocare nesolutionata pe durata unei jumatati de an este stearsa automat

verdictul de solutionare a unei provocari este dat de cei 2 unul trebuie sa bifeze in dreptul casutei respective ca a pierdut si celalat sa bifeze ca a castigat, in caz amndoi zic ca au castigat sau unul zice si alalat tace malc o saptamana, solutionarea revine adiminstratorului acestui \"site\"
se vor implementa s ialte metode aicea pt a se evita incercari de genul se fac 2 useri se tot provocaca intre ei se tto declara unul castigator ca sa ii creasca respectivului nr de victorii

PS: eu am cunostiinte de programre php mysql servere cat de cat, nu prea le am cu designul creatia artistica

la ce e bun acest \"site\":

-se v-a putea mentine un clasament in timp al participantilor la curse in Romania

- prezenta unui user al forumului 4tuning in acest clasament si culoarea care o indica valoarea puterii masinii, vor reprezenta credibilitatea acelui user si acelei persoane in randul comunitatii.

alte mentiuni :

stiu ca puterea din talon este cea a motorului iar cea afisata de dyno/gtech reprezinta puterea la roti

as vrea sa stiu si eu daca este buna aceasta idee, cine ar dorii sa-si ofere ajutorul pentr uca singur nu cred ca pot sa realizez acest proiect atat din punct de vedere grafic sa arate placut cat si ca parte de programare baza de date , mentinrea ei, hostingul (aicea tind sa cred ca 4tuning isi va oferii sprijinu pt ca ar merge foarte biune ca aceasta \"chestie\" sa fie parte integranta a 4tuninguluil)
200SX is offline   Reply With Quote
Old 24-12-04, 17:24   #2
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Cu putin \"tupeu\" chiar e facubil ce zici tu....

dar merita osteneala ?? adica va capta interesul lumii ??
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 24-12-04, 18:04   #3
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

pai asta nu am de unde sa stiu,

cam tot ce am nevoie este sa ma gandesc cum sa fie organizata structurata baza de date ca sa fie cat mai eficienta si sa nu apara informatie redundanta

si de cineva care sa ma ajute cu partea grafica

paginatie, culori .....

sa gasesc o modalitate de generare a unor semnaturi pt forum, sau chiar rangurile pe 4tuning sa fie in functii de un scor obtinut pe baza acestui clasament

deoarece nu am de unde sa stiu daca aceasta idee este bine venita, astept parerile vostre
Old 24-12-04, 18:24   #4
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
cam tot ce am nevoie este sa ma gandesc cum sa fie organizata structurata baza de date ca sa fie cat mai eficienta si sa nu apara informatie redundanta
Acu' incepi cu BD Normalizate ....

poate dupa sarbatori... discutam... si facem un demo

Quote:
sa gasesc o modalitate de generare a unor semnaturi pt forum, sau chiar rangurile pe 4tuning sa fie in functii de un scor obtinut pe baza acestui clasament
daca ai acces la baza de date a forumului, se poate face... ca te duci direct pe campuri si le modifici
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 25-12-04, 10:17   #5
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

E o idee cel putzin interesanta...parerea mea !
Ajtept poate reusitzi so punetzi in practika !
10x anyway...respekt !
[T3m]b3|| is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 00:28   #6
supersev

Stage 4

supersev's Avatar

Member of:
[Insomnia]

nu va veni nimeni sa se inscrie in tabel ...
parca voi nu stiti ca nimeni nu spune puterea masini ?
de-asta nu se vor mai da ei ... ca e tabelul pe internet ... fiti mai seriosi ...
oricum .... good luck .. macar voi veti fi in tabel ...
a... si ca idee ...stii cat costa testul dyno complet ? cam 100 euro parca ..
Ultima stire din irak.. نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبيل.. سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا نو بوت ينتامبلات ه ينكريديبي سيتري دي آخر اورا الدين روسسيا nu pot sa cred ce s-a intamplat........................
supersev is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 01:16   #7
Dimitris

Stage 5

Dimitris's Avatar

Member of:
[2 Roti]

2 much NFS 4 u dewd... no offence
Dimitris is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 01:46   #8
supersev

Stage 4

supersev's Avatar

Member of:
[Insomnia]

nu cred ca 2 much nfs 4 me ...
in cazul in care t referi la joc sa stii ca nu il am ...
iar in alte cazuri poate ar trebui sa mai lasi un pic tastatura si sa mai dai cu nasul pe la victoriei si sa ii intrebi pe baieti si mai nou fete cati cai au si daca vor sa faca dyno ...
asa ca idee
si no offence
Old 30-12-04, 06:59   #9
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Nu doar dyno este singura solutie!
Mai este si Hondarul-dar nu ii fac eu reclama!

Mult mai ieftin de 100 euro!
maryo is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 09:13   #10
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Haide mah, sa fim seriosi... Nu e vb de masuratul puterii, ci de lipsa totala a obrazului la romanii care participa cu 170 cp la grupa de maxim 130. E foame de bani, e foame de bani, baietzi...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 30-12-04, 12:38   #11
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

da nu te obliga nimeni sa faci test dyno

faza cu dyno e doar o \"facilitate\" din cele la care ma gandisem si consider ca o astfel de indicatie ar oferii o credibilitate maxima acelei masini

si cred ca le-am ordonat destul de corect ca si credibilitate
dyno
g-tech
talon
spusele propietarului

PS: superserv daca o sa fie multi de acord cu realizarea acestui proiect si-l fac pe tine o sa te trec primul pe lista din oficiu

oricum mai e nevoie de multe pareri pentru a vedea daca sunteti de acord cu o astfel de idee
Old 30-12-04, 20:04   #12
supersev

Stage 4

supersev's Avatar

Member of:
[Insomnia]

de ce foame de bani hondarule ?
parerea mea ca nu se pune problema banului cand intri in astfel de competitii ... si in al doilea rand .... pt un premiu de 1-2 milioane , in produse ... nu cred ca lupta cineva asa...
si nu uita ca nu participantii au facut regula ca grupele se fac dupa talon ... esti sau nu esti de acord ?
Old 30-12-04, 21:58   #13
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"supersev\"
parerea mea ca nu se pune problema banului cand intri in astfel de competitii ... si in al doilea rand .... pt un premiu de 1-2 milioane , in produse ... nu cred ca lupta cineva asa...
si nu uita ca nu participantii au facut regula ca grupele se fac dupa talon ... esti sau nu esti de acord ?
poate hondaru a zis-o la figurat poate nu, oricum ce conteaza cum se fac grupele la curse, vb si voi de ideea cu provocarile si considerati ca aceste curse au loc \"la liber\" unde se da care cum vrea, va rog frumos nu degenerati discutia
Old 31-12-04, 10:38   #14
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"supersev\"
Oamenii au in talon 125 cp si motoarele lor schimbate au 170. E corect ??? Sunt cateva exemple clare in lumea legalelor si nimeni nu face nimic.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 31-12-04, 13:49   #15
supersev

Stage 4

supersev's Avatar

Member of:
[Insomnia]

pai e corect si iti voi explica de ce : pt ca de fapt asta e concurenta .
daca toti ar fi stock s-ar sti clasamentul dinainte de cursa ... si asta nu e frumos ....
dar in general daca participi iti si modifici masina , nu ?
si eu sper sa o modific pe a mea pana la vara .....
si cand pleci de la aceeasi putere de baza parca e mai interesant la o cursa se vezi ce si-a facut ala ,ce si-a facut celalalt .... si ierarhia se schimba de cate ori isi mai face cineva ceva la motor ...
si mai gandeste-te si la faptul ca o masina ridicata la 170 nu trage la fel ca una care are 170 stock ....
nu ar mai avea farmec daca s-ar sti tot ce are fiecare la motor si af fi grupati toti dupa puterea reala ...
parere mea ...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -