Am o idee dar nu stiu exact cum sa fie implementata
o baza de date in care fiecare utilizator se inscrie cu
puterea masini :
se va reprezenta prin emblema unor caluti capul de tabel
numarul cailor v-a fi trecut la inceput cu culoarea rosie ,si pana nu capta una din culorile urmatoare acea masina nu v-a fce parte din clasamentul \"oficial\"
devine albastra daca avem confirmarea de la dyno, ori este prezenta o persoana de incredere in momentul testarii, ori se primeste o confirmare scrisa de la dymsport (mi se pare ca ei sunt singurii care au aparat de dyno)
devine verde daca face test cu un aparat de genul G-Tech , la fe ltrebuie sa fie cineva din administrati siteului la test, sau persoanele care detin astfel de aparate vor fi \"acreditate\"/considerate de incredere la efectuarea testului
devine galbena daca este cea din talon si se constata ca motorul corespunde, se stabileste saptamanl o ora si o zi in care cei care sau inscris pe site se pot inatlni cu administratorii acestui \"site\" pt o verificare a datelor, sau se va face in cadrul curselor legale
in cazul in care se fac teste cu dyno/ Gtech/ confrunatre talon cu motor de pe masina vor in cazul in care userul doreste vor fi afisate toate 3 puterile fiecare valoare colorata corespunzator
numele soferului:
capul de tabel e cu scris
aicea este pus nick-ul de pe forum
click pe nick e dus la detaliile respectivului de pe forumul 4tuning
Masina:
capul de tabel tot cu scris
aicea este trecuta marca si modelul (problema cea mare este ca nu stiu cum sa fac cand sferul isi schimba masina

( )
Provocari:
o icoana cu 2 masini la linia de start
de cati a fost provocat / pe cati a provocat (e vorba de cursele nesolutionate)
click pe numar sunt afisate provocarile facute si primite adica cu ce masini
victorii:
se reprezinta printr-o icoana la linia de finish pe locul 1
nr de victorii obtinute acesta creste in urma solutionarii unei provocari
click pe nr de victorii se afiseaza contra cui a castigat
infrangeri:
la fel ca la victorii cu mici modificari
locul 1:
o icoana cu o cupa cu locul 1
se pune numarul de locuri 1 obtinute la curse legale
click pe el se afiseaza anume la ce curse si la ce grupa a castigat
locul 2:
analog locul 1
locul 3:
analog locul 2
mentiuni:
click pe capul de tabel efectueaza sortarea descendenta dupa respectivul criteriu (in cazul puterii cele cu rosu sunt puse ultimile indiferent de valoarea mentionata)
fiecare user care se inscrie se poate loga si poate inregistra provocari
sa zicem maxim 10 provocari, pana nu le solutioneaza nu mai poate face altele o provocare nesolutionata pe durata unei jumatati de an este stearsa automat
verdictul de solutionare a unei provocari este dat de cei 2 unul trebuie sa bifeze in dreptul casutei respective ca a pierdut si celalat sa bifeze ca a castigat, in caz amndoi zic ca au castigat sau unul zice si alalat tace malc o saptamana, solutionarea revine adiminstratorului acestui \"site\"
se vor implementa s ialte metode aicea pt a se evita incercari de genul se fac 2 useri se tot provocaca intre ei se tto declara unul castigator ca sa ii creasca respectivului nr de victorii
PS: eu am cunostiinte de programre php mysql servere cat de cat, nu prea le am cu designul creatia artistica
la ce e bun acest \"site\":
-se v-a putea mentine un clasament in timp al participantilor la curse in Romania
- prezenta unui user al forumului 4tuning in acest clasament si culoarea care o indica valoarea puterii masinii, vor reprezenta credibilitatea acelui user si acelei persoane in randul comunitatii.
alte mentiuni :
stiu ca puterea din talon este cea a motorului iar cea afisata de dyno/gtech reprezinta puterea la roti
as vrea sa stiu si eu daca este buna aceasta idee, cine ar dorii sa-si ofere ajutorul pentr uca singur nu cred ca pot sa realizez acest proiect atat din punct de vedere grafic sa arate placut cat si ca parte de programare baza de date , mentinrea ei, hostingul (aicea tind sa cred ca 4tuning isi va oferii sprijinu pt ca ar merge foarte biune ca aceasta \"chestie\" sa fie parte integranta a 4tuninguluil)