Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-02-05, 11:13   #151
RCS.

Stage 5

RCS.'s Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"R3Kin\"
Ok. Imi pare rau ca v-ati suparat pentru asa de putin si punem punct aici.Ramane fiecare la convingerile lui si la masina pe care o are.Exista si calibre care pleaca de la 204 standard.Deci am vorbit serios si sper ca punem punct.
O.K.....punem punct !!!! Nu merita sa ne certam pentru niste masini. Ma bucur ca doresti si tu sa punem punct acestor discutii contradictorii.
RCS. is offline  
Old 25-02-05, 13:17   #152
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

in sfarsit asa va vreau!
catalin rs4 is offline  
Old 01-03-05, 02:42   #153
XTACY

Stage 3

XTACY's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]

Pinochio,nu te mai dai ma cu nimeni?Ca m-am plictisit de atatea povesti si basme cu masina ta care face si drege \"Chitzibusuri\" tehnice...
Sau macar trimite-o pe bunicata....la o cursa
Old 04-03-05, 03:46   #154
BMC

Stage 2

Member of:
[X-Team Racing Club]
Default Lucrurile aprinse cu renault si opel si samd

Mai oameni buni sa nu faceti infarct sau mai stiu eu ce mama dracu , v-am citit post-urile si sincer am impresia ca va umflati ca sa aveti de ce sa va desumflati. Sincer sa va spun un lucru e cert pe lumea asta: masinile fabricate pana in anii 95, 96 au fost masini, dupa 96 au inceput sa se faca \"dame de consumatie pe patru roti\". Poate o sa spuneti ca sunt conservator dar sincer sa va spun sunt profund dezamagit cu toti caii care ii mai castiga modelele mai noi in ziua de azi ca sunt niste rahaturi ieftine vandute la un pret de te iei cu mainile de cap. Asa ca sincer va certati degeaba renault vs opel, cel mai bine va luati la o liniuta si cu asta basta. Multa bataie de cap pentru nimic, si va spun din proprie experienta ca stiu ce poate si o motorizare frantuzeasca si una nemteasca: de dat in gura si de rupt ficatii singura masina adevarata care tine sunt BMW-urile fabricate pana in 1993 (nu bubuie si nu au nici pe dracu) iar sincer pentru mine care am o conduita destul de sportiva si agresiva mai tot timpul am ramas si raman fidel batranului meu Peugeot srti. Asa ca vorba lunga saracia omului: cand vedem o liniuta renault opel
BMC is offline  
Old 04-03-05, 03:47   #155
BMC

Stage 2

Member of:
[X-Team Racing Club]
Default Lucrurile aprinse cu renault si opel si samd

Mai oameni buni sa nu faceti infarct sau mai stiu eu ce mama dracu , v-am citit post-urile si sincer am impresia ca va umflati ca sa aveti de ce sa va desumflati. Sincer sa va spun un lucru e cert pe lumea asta: masinile fabricate pana in anii 95, 96 au fost masini, dupa 96 au inceput sa se faca \"dame de consumatie pe patru roti\". Poate o sa spuneti ca sunt conservator dar sincer sa va spun sunt profund dezamagit cu toti caii care ii mai castiga modelele mai noi in ziua de azi ca sunt niste rahaturi ieftine vandute la un pret de te iei cu mainile de cap. Asa ca sincer va certati degeaba renault vs opel, cel mai bine va luati la o liniuta si cu asta basta. Multa bataie de cap pentru nimic, si va spun din proprie experienta ca stiu ce poate si o motorizare frantuzeasca si una nemteasca: de dat in gura si de rupt ficatii singura masina adevarata care tine sunt BMW-urile fabricate pana in 1993 (nu bubuie si nu au nici pe dracu) iar sincer pentru mine care am o conduita destul de sportiva si agresiva mai tot timpul am ramas si raman fidel batranului meu Peugeot srti. Asa ca vorba lunga saracia omului: cand vedem o liniuta renault opel
BMC is offline  
Old 05-03-05, 17:10   #156
cojo

Stage 1

cojo's Avatar

tazmania sunt,dar nu mai am user ca a avut grija gratzian sa-l stearga ca m-am certat cu sebi.....pinochio e tactu ma.....putza bleaga si mai vedetzi de treburile tale....la totzi ceilaltzi le cer scuze dar situatzia actuala nu prea imi permite sa ma tzin de cv.....multzumesc ptr intzelegere....sper sa imi fac un eser nou....
cojo is offline  
Old 05-03-05, 22:07   #157
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

asa se intampla daca il suparati pe sebastian...
catalin rs4 is offline  
Old 06-03-05, 04:13   #158
aR99bMw

Stage 5

nu vi-s normali
aR99bMw is offline  
Old 06-03-05, 19:04   #159
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

BmC pe cand o cursa eu cu espero 2.0 sfi si u peugeotu? Ca te-am vazut intr-o seara pe tomis cum va alergati(cu rekinu) dar nu am avut cum sa vad finalul ptr ca ma intersectam cu voi
D_M_X is offline  
Old 07-03-05, 11:48   #160
R3Kin

Stage 3

R3Kin's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

Frate da eu ma rog de tine de nu's cat timp sa ne dam.Am inteles ca ai probleme cu masina da si eu am ambreiajul dus.Poate dai un mesaj ceva macar sa ne vedem la ochi si s-o cocem cand suntem gata.Repet nu vreau sa ma dau cu tine decat de curiozitate ca te lauda lumea si nu vreau sa mor curios.
Old 19-02-06, 16:20   #161
auro

Stage 2

auro's Avatar

am un 730i din 90 si mare distanta intre noi nar fi ce zici
auro is offline  
Old 19-03-06, 05:22   #162
vec

Stage 5

vec's Avatar

Default Re: laguna vs orice bmw

Si Eu Accept Provocarea Ta (daca Nu Sunt Vb Goale) Cu Un Amait De Bmw Din 1987 325ix 170 Cp ..
vec is offline  
Old 19-03-06, 05:24   #163
vec

Stage 5

vec's Avatar

Default Re: laguna vs orice bmw

Va Intreb Si Eu Ceva (cine S-a Dat Cu Laguna Asta????????)
vec is offline  
Old 19-03-06, 05:28   #164
vec

Stage 5

vec's Avatar

Smile Re: laguna vs orice bmw

R3kin Ce Masina Ai? Ma Dau Eu Cu Tine Daca Ai 170-180 Cai Daca Tii Neaparat Sa Te Dai ?
vec is offline  
Old 20-03-06, 13:58   #165
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Unhappy Re: laguna vs orice bmw

in primul rand mi se pare aiurea ca a vrut sa demonstreze ca poate sa bata "supermasini" cu o "masina de familie", din moment ce adaugarea unui turbo o face sa nu mai fie kiar stock. Acum serios, nici pe departe nu sunt fan "BMW", dar o laguna stock cu specificatiile de mai sus nu prea vad ce sanse are dekt cu un 1.6-1.8
Achim is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -