![]() |
laguna vs orice bmw
laguna 2.0 16v 175cp vs orice bmw (putere asemanatoare)
|
Esti cel pe care-l stiu eu?
|
nu intzeleg!?cred ca nu ne cunoastem....
|
Se poate... am avut un adversar cu Laguna 2.0 16V dar n-are cum sa fi tu dak esti din ploiesti :)
|
am ales topicul asta dintr-un singur motiv.....totzi cred ca bmw-urile sunt supermasini.....vreau sa demonstrez (bineintzeles daca reusesc)ca o masina de familie(fara pretentzii de masina sport)poate da clasa la o masina mult mai sportiva...
|
fa si tu nijte provocari concrete... sau sa acepte cine trebuie ... probabil 325-urile... ursii.. in fine , fa si tu cum am zis sa pot sa scriu ceva concret .. la centralizarea provocarilor.. ;) plz
|
Re:
Quote:
din ce an e masina? de unde ai scos 175 de cai la 2.0 16 v? :shock: BMW este declarata masina sport de catre cineva? 750 este masina sport? alpina b12 e32 5.0i 350CP e masina sport? :) |
Re:
Quote:
|
2.0 16v nu 3.0 :D am vazut si eu v6-le :)
|
Quote:
nici cu turbo nu cred ca o duci in 175 de cai. sau ai schimbat motorul? cre ca te astept pe la un semafor pe undeva 8) |
cobra masina e facuta in frantza ,ma refer la motor.un turbo,cip,evacuare si inca cateva chitzibushuri :lol: si masina ajunge cu usurime la 175 cai.am preferat un 2.0 16v in locul la v6 3000 dintr-un singur motiv:cutia la v6 e automata :idea: si asta nu ma incanta deloc!!la pretz erau apropiate....dar am preferat varianta asta si cu putzin lucru la ea,ma refer la motor(si ma repet,motorul e preparat afara)caroseria inca nu am gasit nimik care sa ma multzumeasca...probabil din cauza ca nu i-ar sta bine carosata,eu unul nu am vazut inca un laguna carosat si sa arate misto....oricum sunt curios daca cineva imi poate da detalii sau niste poze cu laguna \"carosata\".multumesc
|
masina e din 2000...e vb de laguna unu...e printre ultimele fabricate inainte sa scoata laguna 2.santos provocare se adreseaza tuturor bmw-urilor care nu sar de 180 cai....acum e bine ?:lol:
|
fxn eu nu am afirmat ca bmw este strict o masina sport!!daca citesti mai bine o sa vezi ca am scris ceva de o masina mai sportiva(si m-am referit la aptitudini sportive).imi cer scuze daca te-am facut sa intzelegi altceva....alte nelamuriri? :lol: 8) [/quote]
|
coobra?special pt tine vin cu clio lu\" mama!!1.4 16v 98 cai.stoc!ce zici?asta ca sa fim mai egali...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning