Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Reply

Thread Tools
Old 09-03-07, 05:39   #271
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Default Re: Polo GTI vs...

Din pacate n-am mai apucat sa reeditam seara trecuta. Dupa o analiza mai atenta si o masurare a cuplului motor am decis ca GTI-ul va ramane la stagiul actual. DSG-ul este intr0adevar o cutie rapida insa cu care nu este de glumit cand vine vorba de limite. Nu esti un adversar direct insa esti un etalon mai ales ca auzisem ca nici un TFSI nu a reusit nici macar sa-ti sufle in ceafa desi pe aici se vehiculeaza puteri destul de ridicate pentru respectivele masini. Nu poate decat sa ma bucure faptul ca am fost singurul tuner care a reusit sa puna la start un TFSI cu care sa te bati de la egal la egal. Respect pentru performantele tale si mai ales pentru fair-play-ul de care ai dat dovada.
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 07:26   #272
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

exista si in Iasi un golf 5 gti alb,dupa parerea mea cel mai rapid gti5 pe care l-am vazut prin preajma,mai ales ca este si manual...ar fi interesant de vazut o cursa atat cu polo gti cat si cu golful de bacau acum...

www.completechip.ro
www.anulare-dpf.ro
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 14:45   #273
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

cum adica mai ales ca e si manual? dsg-ul este mult mai rapid ca orice cutie manuala si ca orice sofer existent in lumea asta
zGb is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 15:33   #274
Zyx

Stage 5

Zyx's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Astept orice confruntare cu fratele mai mare! Fie el manual sau dsg... Momentan sunt la doar 50km de Iasi, insa nu am timp de curse...
Cat despre TFSI, pana acum pot spune ca Yoda ar mai fi pe langa mine... asa ca daca se vrea, este concurs. Si, s-ar putea si Fusco (vedem diseara daca e)...
Zyx is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 19:14   #275
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

imi pare rau...dar am parasit capitala astazi.....cu proxima ocazie reeditam joaca....si de ar fi un pic mai cald ...sa se lipeasca un pic si gumele.........acum sunt la iasi....sa vedem ce zice golful alb.....
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 21:49   #276
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
imi pare rau...dar am parasit capitala astazi.....cu proxima ocazie reeditam joaca....si de ar fi un pic mai cald ...sa se lipeasca un pic si gumele.........acum sunt la iasi....sa vedem ce zice golful alb.....
am aflat ca ai fost , azi am sunat dupa tine sa vedem daca ai recuperat botul ala .....dar am aflat ca ai plecat
bogdan_kwx is offline   Reply With Quote
Old 10-03-07, 01:45   #277
golf4tunat

Stage 3

golf4tunat's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Avand in vedere ca eu sunt proprietarul golfului alb de iasi am sa va dau rezulatatul cursei .... 3-0 ... ( white golf wins ) . Astept sa vad ce poate si fratele mai mic , care dupa ce curse a castigat para sa fie cam mare , ramane de vazut !

Last edited by golf4tunat; 10-03-07 at 01:50.
golf4tunat is offline   Reply With Quote
Old 10-03-07, 08:20   #278
-ZZ-

Stage 5

-ZZ-'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu ai putut sa te abtii ......dar....revansa este aproape...
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 10-03-07, 09:53   #279
ady_gti
Speedline Motorsport Member

Stage 4

ady_gti's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Quote:
Originally Posted by Zyx View Post
Salutare! E printre noi vreun Golf V GTI STOCK?! Daca da... il astept! De fapt il invit la o "plimbare"... Si un Clio Sport, Celica TS, 325...? Dar sa fie stock... Deci, masini care sa fie in "intervalul" 7- 7,5- hai 8(daca sunt 4x4). Provocarea vine de la un Polo care are doar arcuri si evacuare. 1200kg. 5 trepte...

ai de ales dintr-e cele 2 .. BMW 330 ci 231 cp stok
SI UN 205 GTI cu 130 de cai .... sa-mi zici cu care vrei sa alergam si pe 1 MAI te astept la saturn
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF5620.JPG
Views:	88
Size:	485.2 KB
ID:	229335  
Old 10-03-07, 11:53   #280
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

deci pot confirma spusele mele...cel mai tare golf5 gti pe care il stiu la ora actuala este in iasi,si este manual...
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-07, 13:08   #281
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pacat ca aseara nu ai fost de gasit nici tu nici Zgb pentru joaca cu Golf 2. Asteptam in continuare.
mpa is offline   Reply With Quote
Old 10-03-07, 13:21   #282
Zyx

Stage 5

Zyx's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by mpa View Post
Pacat ca aseara nu ai fost de gasit nici tu nici Zgb pentru joaca cu Golf 2. Asteptam in continuare.
Direct! Una la mana, am imresia ca mai demult ti-am lasat un numar de telefon... Deci?! Cam cat de greu de gasit am fost?! Bine, daca ai incercat sa ma cauti (fizic) abia dupa 11 eram prin Bucuresti...
Old 10-03-07, 13:23   #283
Zyx

Stage 5

Zyx's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by ady_gti View Post
ai de ales dintr-e cele 2 .. BMW 330 ci 231 cp stok
SI UN 205 GTI cu 130 de cai .... sa-mi zici cu care vrei sa alergam si pe 1 MAI te astept la saturn
Cu amandoua at fi interesant... De la 330 stiu la ce sa ma astept... Dar de la GTI, nu prea... mai ales ca ai cam dat de inteles ca nu prea e stock...
Old 10-03-07, 13:26   #284
Zyx

Stage 5

Zyx's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by -ZZ- View Post
Crede-ma ca la mine problema aderentei era acuta!!! Pentru ca nu era ceva mai cald, nu am putut da 2-ul cum trebuie... La 2 pierd cel mai mult (acum, la temperaturile astea...) E, mai vedem noi...
Old 10-03-07, 14:00   #285
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Quote:
Originally Posted by B39738 View Post
deci pot confirma spusele mele...cel mai tare golf5 gti pe care il stiu la ora actuala este in iasi,si este manual...
Golf-ul GTI negru a cam stat bara la bara cu Zyx. Golful GTI alb in mod cert va fi in fatza. Avand in vedere ca si Golful GTI alb e lucrat tot de noi, aceasta cursa poate fi considerata un duel de casa. Astept cu nerabdare cursa dintre Zyx si GTI-ul alb.
Rabanne is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -