Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Desi sustin ca au posibilitatea sa resofteze edc17 nu va avea decat in urmatoarele zile, e mincinoasa  si are si taste aburite.
Sper totusi ca o sa-ti mearga bine masina facuta la ei. Insa sa nu crezi ca nu puteai face tot asta lafel si la alt pret, iar daca vrei exact SKN se poate la 1/2 din pret.  identic!
|
Ce sa-ti mai zic sebastiane, esti ... cum esti....
Ce ne amuza pe toti este cum te ***e pe tine grija de altii, ce grijuliu esti !!!!
Sa stii ca lumea chiptuningului nu a inceput si s-a terminat la 1.9TDI, despre care oricum nu stii nimic, la 1.8T ar trebui sa ai bunul simt sa taci in fata mea. Incearca sa-ti explici, daca tot suntem asa slabi de ce intre clientii nostrii regasesti M3 csl, 997 turbo, M5 V10, RS4, S8, CLS, SL 55 AMG, Range Rover supercharged, 335 d, 535 d, 335 i, S60 R si bineinteles pamantenele Q7, X5, A4, A6.
Cat sa ma supere pe mine vorbele tale cand imi incedinteaza clientii masini precum S 600 sau A8 W12. Tu realizezi la ce nivel sunt aceste masini ? de pret si de rafinament al functionarii ? al preteniilor clientului ?
Intelegi cat conteaza pentru mine ca iti racesti tu gura aici ?
Iar in ce il priveste pe propietarul de Skoda daca alege sau nu SKN este castigul sau pierderea lui. Noi oferim o varianta de calitate, e doar o varianta, nu e nimeni obligat sa aleaga ceva certificat si acoperit de garantie.
Hai ca ti-am mai dat ceva teme de care sa te legi.
De ce nu incepi un topic anti SKN pe forumul asta ? pentru ca nu poti!!!
incearca la tine pe forum unde unul intreaba si tot acel ins raspunde sub alt user , si tot asa. SPOR.