Quote:
|
Originally Posted by \"zGb\"
Quote:
|
Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
amicii care erau la sosire mi-au zis ca distanta intre noi era de cel putin 3 masini dar ...nu asta conteaza. conteaza ca nu m-a facut un diesel cu tractiune pe o singura punte inca asa ca ...investiti in ambreiaje injectoare si tot ce vreti voi si nu uitati ca va bate o masina care are ....18 ani.Asta e rusinea mai mare ... cind te gindesti ca un 4 injectoare costa cit toata masina mea si ...degeaba parca nu iti vine bine.....Pe curind si ...astept Leonul iar.
|
Doamne nu-mi vine sa cred ce aud...nu e frate nici o rusine pt mine pt tine ar trebui sa fie o rusine ca a stat un tdi chiar in curu tau care tdi e masina de consum ca asa a fost construita...si gresit nu fac 4 injectoare cat masina ta...doar 1 face cat masina ta sau hai 2 cu indulgenta...si 3 masini? ma faci sa rad...iar dupa 400m esti la revedere 
|
nu o sa ma cert cu tine acum pt ca nu-i stilul meu dar iti voi spune citeva lucruri si te rog sa citesti o data si inca o data sa vezi daca e asa sau nu. deci:
1- nu sunt fan Renault
2-nu consider WV o masina proasta( am avut 2 si inca mai folosesc un motor WV)
3-in anii 85 , WV facea niste trompete de dieseluri de max 60 cai care iti umpleau capul de nervi cu rontaitul lor specific
4- daca pt tine o masina \" de consum\" are 130 sau 150 cai ....e problema ta
5-exista doua cuvinte de care tu nu tii cont:PROGRES si TEHNOLOGIE
6-dieselurile de azi nu au nimic in comun cu cele de acum 20 ani
7-sunt foarte competitive in raport cu orice masina veche
8-in campionatul nostru de VTM este un golf 3 Diesel cu tractiune fata care cu un sofer bun (P.R.) bate f multe masini ( vezi clasamantele de la
www.rallyrom.ro)
9-DAR CU TOATE ASTEA NU M-A BATUT NICI UN DIESELCU TRACTIUNE PE O SINGURA PUNTE PINA ACUM ORICIT DE NOU ERA SI ORICINE ERA LA VOLAN ASA CA ....SORYY
Va doresc bafta in lupta cu caii putere!