20-01-09, 21:16
|
|
Stage 1
|
Re: Lucrari Custom Shop
salut
poti sa-mi dai o adresa de mail? am ceva intrebari pentru tine
multumesc
|
|
|
20-01-09, 21:39
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Ti-am raspuns pe pm
|
|
|
31-01-09, 14:07
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Am facut ceva schite pentru bara fata de matiz.Orice sugestie este binevenita.Cat de curand o sa revin si cu bara spate.
|
|
|
01-02-09, 19:29
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Echipa de sprijin] [VW]
|
Arata bine rau de tot felicitari Yackone bafta .
|
|
|
01-02-09, 20:23
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
salut!!! ma intereseaza si pe mine un kit custom pentru un punto 2(cel din semnatura)... bara fata, spate si praguri... ceva simplu si nu foarte lasat la sol
multumesc!!
|
|
|
01-02-09, 20:27
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nanutzu
salut!!! ma intereseaza si pe mine un kit custom pentru un punto 2(cel din semnatura)... bara fata, spate si praguri... ceva simplu si nu foarte lasat la sol
multumesc!!
|
Salut. Cel mai bine vorbeste cu Protuning fiindca el deja are un kit pentru Fiat Punto foarte reusit.
|
|
|
01-02-09, 20:36
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
ok... multumesc tare mult!!! spor la treaba!!! lucrezi frumos din cate am vazut!!!
|
|
|
01-02-09, 23:48
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
Am facut ceva schite pentru bara fata de matiz.Orice sugestie este binevenita.Cat de curand o sa revin si cu bara spate.
|
damn ... hotie ( sau hotye..cu "y")...cum o fi...dar e belea. acum vin cu o intrebare. arcurile vor veni cat de curand... au mai ramas 2 saptamani... pe spate , voi " trage" putin de aripi. din ce am vazut in desenele tale ( care sunt bestiale) imi dau seama...sau poate ma insel... vine o mica "bordura" de jur imprejurul masinii ? eu zic... ca varianta 2 sau 4 ar fi cea care o doreste sufletelu meu ... si parca amandoua ar merge cu spatele care il vreau... iti multumesc ... si sigur vom avea ceva de munca impreuna
|
|
|
02-02-09, 01:05
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
O sa ma gandesc tot asa la mai multe variante de spoiler sa se potriveasca cu fata. Iau in calcul si varianta propusa de tine
|
|
|
05-02-09, 12:19
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
Un update cu masca de Skoda Octavia si incinta din portbagaj.
|
|
|
05-02-09, 12:51
|
|
Stage 5
Member of: [Street Zone]
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
Completed...ai numarul meu pe privat
WIP...O consola in lucru la care se ataseaza un buton "magic" gen seria 7/mercedes s-class.
|
Stii ca se facea bucatele SN-ul ala nu...?
|
|
|
05-02-09, 14:04
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by J.D
Stii ca se facea bucatele SN-ul ala nu...?
|
Adica se facea bucatele?...Fi te rog un pic mai explict.
|
|
|
05-02-09, 15:53
|
|
Stage 5
Member of: [Street Zone]
|
In sensul ca se desface in mai multe componente si nu era nevoie sa lucrezi direct pe el...puteai sa-l fi montat mult mai simplu asa fara customizari prea multe: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1215372090
Asta era asa ca o paranteza...in rest, imi plac lucrarile tale, cel putin cutia de pe Octavia a iesit foarte frumos...trebuie sa ne prezinti mai multe poze cu lucrarile tale! Keep up the good work!
Renault Megane II dci - KW V2 Coilovers, Custom RS bodykit, 18", Custom 2.7" Navi Mio H610, Custom center 7" Monitor Multimedia Interface, Custom "iDrive" system, Custom CarPC used as DSP, Custom SQ Audio System, etc...
Locul I - EMMA 4Tuning Action & Sound SQ Entry Unlimited
Locul III - CNCA 4Tuning Festival SQ Pasionati
Locul II - CNCA 4Tuning Action & Sound SQ Audiofili Unlimited
https://www.youtube.com/watch?v=CrBTyAXXhKs
|
|
|
05-02-09, 16:28
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by J.D
In sensul ca se desface in mai multe componente si nu era nevoie sa lucrezi direct pe el...puteai sa-l fi montat mult mai simplu asa fara customizari prea multe: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1215372090
Asta era asa ca o paranteza...in rest, imi plac lucrarile tale, cel putin cutia de pe Octavia a iesit foarte frumos...trebuie sa ne prezinti mai multe poze cu lucrarile tale! Keep up the good work!
|
Ce mi-ai spus tu era varianta cea simpla...Problema a fost ca aceea consola este si putin curbata+ clientul a dorit sa fie parte incorporata a consolei.Multumesc de aprecieri.
|
|
|
12-02-09, 13:01
|
|
Stage 5
|
Sal Am Citit Forumul Frumos Cv pt o Alfa 147 ? Spoiler eleron ......
|
|
|
|
|